Groen schoonmaken met een lekker geurtje

Alweer een hele tijd geleden kwam ik bij de Jumbo de allesreiniger van Sophie Green tegen. Ik vind dat wel handig, zo’n spuitfles die ik snel even kan pakken als het nodig is. En omdat ik graag wil dat het dan ook nog een beetje duurzaam is, was de keuze snel gemaakt.

Ik nam de oranje allesreiniger met de naam Orange Patchouli mee naar huis. Het is wel wat raar, want je neemt een bijna lege spuitfles mee. Er zit wat poeder in, er hangt een refill aan en dat is het dan. Thuis doe je daar water bij en je kunt aan de slag.

Nu ben ik niet zo’n fanatieke schoonmaker, maar het is toch fijn als alles opgeruimd, netjes en bij voorkeur ook schoon is. Als ik dan toch iets moet schoonmaken, dan mag het ook wel lekker ruiken. Laat dat nu precies zijn waarom ik die allesreiniger zo graag gebruik. Naast dat het een duurzaam product is, ruikt het nog eens heel lekker.

Want de geur van deze Orange Patchouli lijkt gewoon op de Happy Buddha geur van Rituals! Dat maakte me meteen nieuwsgierig naar de andere producten van Sophie Green. Dus kocht ik een tijdje later de badkamerreiniger, ook al zo’n lekkere geur! Waar ik deze mee kan vergelijken weet ik eigenlijk niet, hij is gewoon heerlijk fris.

Maar dan de geur van de keukenreiniger, Sunny Lemon. Deze vond ik laatst bij de DA. Want die Sunny Lemon brengt me terug naar de camping, waar je soms even een emmertje met een sopje hebt staan om een was te doen. Lekker in het zonnetje, rustig aan met een boek erbij. Een echte zomervakantie-geur, heerlijk! Mijn aanrecht is nog nooit zo schoon geweest. πŸ™‚

Toch is er een klein probleem. De fles allesreiniger is bijna leeg, maar bij onze Jumbo geen navulling te krijgen. Daarom naar de DA, ook daar niet op voorraad en bestellen ging ook niet. Natuurlijk kan ik online bestellen, maar het is zo fijn om het gewoon even in het dorp bij de winkel te kunnen halen. En waarom zijn er niet meer winkels die dit fijne duurzame product verkopen?


Nog even een opmerking. Dit bericht wordt niet gesponsord door Sophie Green. Het is gewoon een product dat ik graag gebruik en daarom met je wil delen. Mocht er sprake zijn van een sponsoring, dan zal ik dit altijd in het bericht vermelden.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Alice
1 jaar geleden

Nu maak je me nieuwsgierig, even gluren bij de JUMBO van hier πŸ™‚

Maria
1 jaar geleden

Ik kocht laatst afgeprijsde navullingen. Die lagen in de bak met artikelen die uit de collectie gaan. Jammer, want dit is een duurzaam product.

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x