17. Nieuwjaarswandeling2 minuten

Op de eerste dag van het jaar is het prima wandelweer, dus gingen we op pad. Ik plande met Komoot een route rondom het Galgeven en met z’n drieën gingen we op weg.

We verbaasden ons over het warme weer, het voelde haast als lente. En genoten ondertussen van de mooie omgeving. We wandelden richting het Schaapsven, maakten daar een korte stop om vervolgens richting Galgeven te gaan. Een mooi groot ven, waar de zon heerlijk fel scheen en het erg fijn wandelen is. Ik geloof niet dat ik eerder helemaal het ven rond ben gelopen, maar dat was zeker de moeite waard!

Het voordeel van de eerste dag van het jaar beginnen met een mooie wandeling is wel dat ik ook meteen mijn stappendoel met gemak haalde. Want al wil ik eigenlijk niet teveel goede voornemens maken, onbewust maak ik ze toch en neem ik me voor om vaker die 10.000 stappen te gaan halen. En om vaker te gaan wandelen, want er is nog genoeg moois te zien en te (her)ontdekken.

De wandeling die we vanochtend maakten zie je hieronder. Via de kaart kom je bij de route in Komoot.

En mocht je het leuk vinden, je kunt me ook volgen op Komoot.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: