De week van 4 december

Als het goed is komt morgen de update van de iPhone uit met daarbij de Journal-app. Ik heb daar zo naar uit gekeken! Hopelijk maakt het de verwachtingen waar en zal het me ook gaan helpen bij het maken van deze weekoverzichten. πŸ™‚

Maandag

De sneeuw van gisteren is alweer bijna verdwenen. Dat vind ik niet zo erg, ik ben niet zo’n fan van de sneeuw en de gladheid die het met zich meebrengt. Wat dat betreft is dat thuiswerken ideaal, met gladheid hoef ik de deur niet uit.

Dinsdag

En dan is het 5 december, de dag van Sinterklaas. Eerst even een dag werken, maar dan kan het beginnen. Als ik klaar ben met mijn werk, moet ik nog wel even wat inpakken. Ik ben er erg goed in om dat tot het laatste moment uit te stellen. Vanavond komt mijn vader en doen we wat cadeautjes. We hebben lootjes getrokken en voor diegene koop je iets leuks.
De planning was om eerst Chinees te halen, maar zoveel mensen hadden dat ook bedacht, dat de wachttijd daar een uur bedroeg. Dus werd het frites en daarna dan echt cadeautjes. Ik kreeg leuke sokken en de Flow met een mooi notitieboekje.
Daarna keken we nog even naar de dames die moesten voetballen tegen BelgiΓ«, wat tot de laatste minuut in de blessuretijd erg spannend was.

Woensdag

De jongste heeft een studiedag, dus die slaapt lekker uit. Ik ga in de ochtend een rondje hardlopen. De mist hangt zo mooi boven de weilanden en tussen de bomen, dat ik toch echt maar een keer stop voor een foto.
Later op de ochtend rijd ik met de jongste eindelijk een keer naar De Pont. Die stond al zo lang op het lijstje. Mooi hoe hij dat toch ook leuk vindt om rond te kijken. We lunchen ook nog daar, doen nog een laatste rondje en dan weer naar huis. Ik heb ook geen hele dag nodig en een museumkaart is dan wel handig.

Donderdag

De dag begint hectisch met treinen die niet rijden, lekke banden en ochtendstress, omdat er lekke banden zijn en treinen die niet rijden. Ik leen mijn fiets uit, Joris rijdt met de auto en ik werk vervolgens maar thuis. Gelukkig kan dat en kan dat die ochtendstress mooi indammen.
Sowieso is het reizen met de trein voor de oudste de afgelopen week en deze week nogal een uitdaging. De trein rijdt niet vanaf Oisterwijk en de ingezette bussen blijken nogal lastig te vinden.

Vrijdag

Bijna is het zover, het is weer bijna weekend. Iedere vrijdag ben ik er wel weer aan toe en blijft het een fijn gevoel om om 5 uur iedereen een fijn weekend te wensen en de computer af te sluiten. Helemaal fijn als er ‘s avonds niets op het programma staat en ik lekker lui op de bank kan neerploffen. De meiden zijn dansen, de jongste kijkt boven voetbal, Joris en ik kijken een Zweedse serie op Netflix. Prima begin van het weekend.

Zaterdag

Zo geen zin om te gaan hardlopen, maar ik ga toch. Dat ik samen met de middelste kan fietsen, geeft net dat extra stukje motivatie om toch te gaan. Nu maar hopen dat mijn wreef niet gaat vervelen, want daar heb ik afgelopen week toch wel wat last van gehad. Maar het valt mee, ik voel het een beetje.

‘s Middags ga ik met de jongste even naar mijn vader. Het valt er met bakken uit, dus bij hoge uitzondering gaan we met de auto. Mijn vader vond het prima weer om een puzzel te gaan leggen, dus we helpen wat mee.

In de avond gaan we op bezoek bij mijn schoonouders, die een tijdje geleden zijn verhuisd. Ze hebben een mooi appartement, waar we een uitgebreide rondleiding krijgen. We kletsen gezellig bij.

Zondag

Vandaag reizen we af naar Vlaanderen, naar Antwerpen. We gaan daar wat kerstsferen proeven en ook nog even wat shoppen. En dat lukt daar goed. πŸ™‚
Het was lang geleden dat ik in Antwerpen was geweest en is eigenlijk maar een uurtje rijden. Het is een leuke stad, veel leuke winkels, maar de kerstsferen vond ik wat tegenvallen. Er stonden op verschillende plekken wel van die kerstkraampjes, waar je voornamelijk eten kon kopen. Meest opvallende vond ik het wel dat er geen kerstmuziek te horen was.
Maar goed, we hebben een leuke dag gehad met nog een spannende terugrit door flinke regenbuien en een wegdek waar dat lekker op bleef liggen.

En hoe hard gaat het weer, weer een week voorbij, weer dichter bij kerst. Voor je het weet is 2024 alweer begonnen! Met het fijne vooruitzicht van een week vrij. Maar eerst 2023 goed afsluiten, nog een paar weken te gaan.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaantje
6 maanden geleden

Leuk die sneeuwvlokjes over mijn scherm πŸ˜‰
En wat een gezellig weekje zo.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x