Het badkamerkastje #2

Na deel 1 is het dan eindelijk tijd voor deel 2. Dan kan ik dat wat ik inmiddels verzameld heb in mijn badkamerkastje eindelijk echt weg uit de badkamer. Ik bewaar het steeds tot ik er een blog over heb geschreven en het duurde even voordat het zover was. Maar ik heb wat flesjes en potjes bij elkaar verzameld.

Regelmatig komen er bij mij producten van Nivea voorbij. Ik vind ze altijd wel fijn, de Nivea-geur vind ik prettig en het voelt als niet al teveel rotzooi. Deze face-wash rook dan iets minder Nivea-achtig, maar werkte prima. Toch ben ik niet helemaal tevreden, want ik ben toch naar een ander geswitcht.

En dat is deze van Douglas Naturals. Volgens de omschrijving met natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens lekker ruikt. Fijn vind ik het ook dat het een pompje heeft en er een fijne schuim uitkomt. Het droogt mijn huid ook niet uit. Daarom kocht ik er nog maar eentje bij toen ik op de site van Douglas een mooie aanbieding tegen kwam.

Shampoo, het blijft een lastige. Deze Banana shampoo van The Body Shop vind ik wel fijn voor mijn haar, maar de geur vind ik dan weer niet zo fijn. Inderdaad, het ruikt naar banaan. Maar dan niet altijd op een heel prettige manier, ik kan het de ene dag beter hebben dan de andere. Het was best een grote fles, die dus prima beviel, maar toch kocht ik geen nieuwe.

Ik kocht in plaats daarvan een klein flesje van deze Aveda shampoo. De normale formaat fles vond ik te prijzig, zelfs de positieve reviews konden me niet overtuigen. Eerst maar eens uitproberen. De geur is fijn, de shampoo ook. Alleen de prijs, ik kan dat echt niet uitgeven aan shampoo. Er moet toch iets zijn wat ook prima werkt, voor net wat minder?

Ook hier weer een product van Nivea. In de zomer gebruik ik eigenlijk altijd wel een dagcrème van Nivea. Vooral eentje waar een spf in zit. Als het meer richting de winter gaat, dan kijk ik daar wat minder naar. Net als bij een shampoo kan ik aan een dagcrème ook niet teveel uitgeven. Ik vind het fijn als de crème een beetje snel intrekt en mijn huid zacht aanvoelt. Ook een fijne geur vind ik wel belangrijk. Deze voldeed aan alle eisen, maar ik wilde toch wat natuurlijker.

En zo kwam ik uit bij deze van Weleda, die ook nog eens in de aanbieding was bij Etos. Ik las goede reviews en omdat ik natuurlijk toch wat ouder word, is het misschien ook wel goed om voor wat versteviging te gaan. Als dat dan op een natuurlijk manier kan voor een mooie prijs, dan waag ik het er wel op. Ik gebruik de crème nu een paar dagen en het bevalt prima. De geur is prima, het smeert prima uit en mijn huid voelt zacht. Alleen geen spf, dat is wel jammer. Maar voor mijn gevoel heb ik dat nu ook niet zo nodig.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Irene
7 maanden geleden

Ken je de Yuka app? Je kan daarmee je producten scannen en dan geeft ie een score op 100 om te zien of er geen al te schadelijke dingen in zitten. Erg interessant!
Ik zit er al een tijdje aan te denken om dit ook zo eens bij te houden, maar ik maak helemaal niet zoveel producten op precies :p

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x