Het deo-dilemma
13 sep

Related Posts

3 Comments

 1. Luus

  Ken je het Belgische merk OY deo? Dit is heel anders dan de standaard deo’s, want je smeert een crème op je oksels voordat je gaat douchen, laat dit 2 minuutjes intrekken en gaat dan douchen. Ik doe na het douchen altijd nog een natuurlijke deo erover voor de geur.
  Ik weet natuurlijk niet hoeveel je zweet, want door elke deo kun je in principe heen zweten. Maar wat ik van OY weet (na 3-4 jaar gebruiken nu zoiets), is dat het de bacteriën op de huid aanpakt en je daardoor minder gaat stinken.
  Je zweet wel nog, al heb ik het idee dat ik wel minder zweet. Misschien iets om te proberen?
  Ook misschien handig om te vermelden, de prijs lijkt hoog. Ik koop 1 keer per jaar 2 tubes en doe daar het hele jaar mee.
  Wie weet heb je er iets aan 🙂

 2. Irene

  Ah jammer dat Wild niet werkt voor je! Ik probeerde lekkerineenpotje ook een paar jaar terug en die werkte voor mij na een tijdje niet meer terwijl ik Wild nu al meer dan een jaar gebruik en daar nog altijd tevreden van ben.
  Ik wissel regelmatig af met Rexona Maximum Protection en dat is echt de allerbeste deo die ik ooit heb gehad. Niet per se duurzaam (al doe je wel lang met een verpakking) maar goed ja, dat is dan de bluts met de buil. Ik moet daar ook nooit mee bijwerken. Ik smeer hem ’s morgens op en kom er dan de hele dag zonder problemen mee door.

 3. Geke

  Herkenbaar dat de zoektocht naar bepaalde dingen resteert in een boel aankopen die het dan toch niet zijn.
  Qua deo heb ik het idee van ‘natuurlijk’ opgegeven. Ik zweet nogal veel (vooral in stress situaties) en tja, dat zweten geeft dan nog es extra stress etc.
  Dus daarom kies ik maar voor een regulier product. Ik gebruik dagelijks de Rexona maximum (maar wel de kleine rollers die ze bij de AH hebben) en twee keer in de week doe ik ’s avonds wat Odorex Extra Dry onder mijn oksels. Dat is wel gemeen spul bij het opdoen maar het helpt wel heel goed…
  Ik heb trouwens gehoord dat het beste moment van deo opdoen eigenlijk ’s avonds zou zijn? Het was iets met lichaamstemperatuur en opname maar hoe het precies zat zou ik weer eens moeten opzoeken.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.