De week van 30 oktober
05 nov

Related Posts

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Irene
1 maand geleden

Van mij mag je de kerstboom zetten! 😀 Wij gaan het deze week ook doen. Lichtjes zijn er wel genoeg; sinds onze verbouwing vorig jaar hebben een slinger met kerstlampjes vanuit de keuken naar de woonkamer en die gaat elke avond aan.

Linda
1 maand geleden

Oh jeetje, al meer dan 100 dagen ongesteld… Ik snap wel dat je geen zin had in hardlopen (daar had ik in dat geval waarschijnlijk al 100 dagen geen zin in gehad). Succes de komende week!

mevrouw Niekje
1 maand geleden
Antwoord aan  Linda

Volgens mij was Aukje al 100 dagen NIET meer ongesteld geweest en nu wel. Dat heb ik ik zelf nooit meegemaakt, het langste zonder was bij mij 70 dagen, toen nog een keer en daarna nooit meer (ik hield het bij in een app).
Mijn man is soms ook een paar dagen weg, ik kan dan wel even genieten van het alleen zijn, maar ben het na een dag of 5 wel zat en dan kijk ik er erg naar uit om hem weer thuis te hebben.
Wij hebben nooit een kerstboom, zijn niet van die kersttypes. Vroeger zette mijn moeder pas op kerstavond de boom op, ik weet niet beter dan dat dat normaal was. Nu zie ik ze hier en daar al in de huiskamers staan. Ook prima hoor, ik snap dat mensen dat gezellig vinden. Dus lekker doen Aukje!

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x