De week van 11 september

Weer een nieuwe week, die heel warm begint. Ik hoop maar dat het niet een voorbode is van hoe ons klimaat gaat worden. Het draagt niet bij aan mijn humeur en productiviteit. Alhoewel er toch genoeg te doen is deze week.

Maandag

Inmiddels ben ik wel helemaal klaar met het warme weer. Ik slaap slecht en heb er daardoor nog meer last van, waardoor ik het idee heb dat het werk ook wat minder lekker gaat. Gelukkig een korte dag vandaag. 

In de middag ga ik dan maar eens een begin maken met de lades in de keuken. Ik heb de smaak te pakken, want ik doe er 3 op een rij. Hopelijk blijven ze een tijdje netjes. 

Dinsdag

Na een dag werken gaan we al snel door naar de school van de jongste voor een info-avond en een 10-minuten gesprek. Het meeste is al bekend, het gesprek verloopt prima en het is fijn om weer eens op school te zijn. 

Dan is het tijd voor een wat later dan normale avondmaaltijd (voor de gelegenheid wordt het pizza) en een rondje met de hond. Het is goed te merken dat het steeds vroeger donker wordt en de kleuren in de lucht zijn erg mooi vanavond.

Woensdag

In de ochtend op de thee bij een goede vriendin. We wilden eigenlijk gaan wandelen, maar de weersvooruitzichten waren niet zo denderend. Daarna even snel boodschappen gedaan, zodat we ook al iets voor de lunch in huis hebben. 

In de middag heb in een afspraak bij de kapper staan. Dat is heel hard nodig, er moeten echt wat puntjes af wil het weer een beetje gezond eruit zien. Er is een nieuwe kapster, die goed adviseert en fijn knipt. Dat is altijd wel prettig, want zelf ben ik niet zo thuis in de haarverzorging. 

Donderdag

De dag begint in Tilburg, waar ik fijn op de fiets naartoe kan. Dat is maar goed ook, want ik was heel vroeg wakker en door het fietsen wordt mijn hoofd wat leger. 

Na het werk fiets ik naar huis om wat te eten en een rondje met de hond te lopen. Daarna kan ik door naar de school van de middelste voor een kennismakingsgesprek met de mentor.  En vervolgens ga ik weer door naar mijn vorige werkplek, omdat een oud-collega met pensioen gaat. Gelukkig staat er in de avond niets op de planning en kunnen we de eerste aflevering van Oogappels terugkijken. Ja, die hele fijne serie is weer begonnen!

Vrijdag

Na een dag thuiswerken en een hapje eten rijd ik even naar Coppelmans voor een kadobon. Het is lekker rustig, dus ik kan snel de winkel door. Een deel van de winkel is afgesloten, ze zijn daar al druk bezig met het inrichten van de kerstafdeling. 

Als ik weer thuis ben, wandel ik met Joris naar het dorp voor wat boodschappen. Het is nog lekker warm, wat eigenlijk ook niet klopt bij de tijd van het jaar. 

Zaterdag

Een aardig volgepland weekend hebben we voor de boeg. Die zijn bij mij niet zo favoriet, want ik vind het ook wel eens fijn om gewoon een dag helemaal niets te hebben. Dat je thuis lekker een beetje rond kunt hangen. Vandaag gaat dat niet lukken, want ik begin met trainen bij de loopgroep en ga daarna door naar een wedstrijd van de jongste. Dan weer naar huis, nog wat boodschappen doen en omkleden voor een feestje bij vrienden. Gezellig, maar we kunnen niet te laat naar huis, dus zijn we op tijd weer thuis.

Zondag

Maar met een bezoek aan De Efteling in het vooruitzicht is het wel fijn dat we op tijd thuis waren van het feestje. De dag begint regenachtig, gaat over in wat miezer, maar in de loop van de dag wordt het toch helemaal droog. Het lijkt erg druk, maar lijkt toch mee te vallen. Het is een gezellige dag, die wordt afgesloten met een ritje in De Baron van de middelste en de jongste. Ik vind het heel stoer, ik ga daar echt nooit in!

Het was een prima week, het zou iets minder volgepland mogen zijn, maar het is fijn om te weten dat ik dat toch ook goed heb doorstaan. Maar zo’n vol weekend hoeft voor mij echt niet iedere week!

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Irene
10 maanden geleden

Mooie foto met die roze lucht! Een druk weekend inderdaad, ik hoop dat het komende weekend een beetje rustiger wordt. Al is zo’n uitstapje naar de Efteling wel fijn.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x