De week van 21 augustus

Deze week ben ik weer even in de ban van Hipstamatic, dus de foto’s deze week werden gemaakt met deze app. Hipstamatic is iets wat je leuk vindt of helemaal niet. Ik behoor tot de eerste groep. 🙂 Ik smokkel ook nog even een foto van zondagavond erbij, want we fietste nog even richting de heide om deze te bewonderen.

Maandag

De week begint met een halve dag werken en wordt daarna voortgezet bij de tandarts, waar ik word verwacht voor een gebitsreiniging en mijn halfjaarlijks controle. Tandartsbezoeken leveren me altijd buikpijn op, maar Mees gaat mee, dus onderga alles heel kalm en rustig.

Daarna doen we wat kleine boodschappen bij de supermarkt waar de middelste op dat moment aan het werk is. Even hallo zeggen.
Daarna heb ik nog een gezellige bijklets-afspraak en is het al weer snel tijd om aan het avondeten te beginnen om vervolgens in ons dagelijkse avondritueel te belanden.

De heide in bloei
Het zonnetje in huis

Dinsdag

Een rustig dagje werken, alhoewel het wel steeds beter te merken is dat er in een deel van Nederland de vakanties voorbij zijn en het gewone leven steeds meer wordt opgepakt. Dat betekent meer telefoontjes en dat is fijn, want je bent dan meer bezig. De dag gaat dus snel voorbij.

Woensdag

Met de jongste en de middelste ga ik naar Den Bosch. Voor wat schoolspullen en om wat rond te neuzen. Het blijkt ook nog eens kermis te zijn, maar we zijn er al voordat de kermis open is. We neuzen wat rond en lunchen bij The Happiness Café, wat heel hip en kleurrijk voelt. We winkelen nog wat en doen een rondje BreakDance. Nou ja, we? Ik sla graag over en ben toeschouwer.

We vinden voor de jongste een paar gymschoenen, wandelen nog wat door de stad en gaan weer richting huis.

Kleurrijke lunch
Kermis in Den Bosch

Donderdag

Op de fiets naar kantoor met de verwachting dat het pas na 15 uur gaat regenen. Dan ben ik al lang weer thuis. Maar ineens krijg ik een berichtje van Joris met een flinke regenbui die onderweg is richting Tilburg. Ik bereid me dus alvast voor op een hele natte fietsrit naar huis. Maar het weer blijkt weer erg onvoorspelbaar, er vallen maar een paar druppeltjes.

Als ik thuis ben mag ik meteen in de auto stappen om de oudste naar het intro-festival te brengen. Een mooi moment om even te horen hoe de hele intro-week is geweest.

Vrijdag

Als ik eens na gaan waar ik vandaag ben geweest, dan is het alleen maar thuis. Een hele dag aan het werk thuis en met Joris, die een vrije dag heeft, hoef ik ook niet zo heel veel te doen. Joris schildert een muur in de woonkamer roze (waar ik heel blij van word), de jongste gaat naar een slaapfeestje en ‘s avonds kijken we natuurlijk weer naar B&B Vol Liefde. Ik dacht dat het de laatste zou zijn, maar morgen komt er nog eentje! En natuurlijk gaan we ook de reünie op zondag kijken. Dan is het echt voorbij.

Otis
Roze muur

Zaterdag

Afgelopen week heb ik met het hardlopen mijn been wat overbelast en dat voelt deze ochtend nog niet helemaal lekker. Dus hardlopen sla ik deze ochtend maar over. De jongste is alweer vroeg thuis van het slaapfeestje.
Ik ga op tijd even boodschappen doen en haal een boekenbon bij onze mooie boekhandel. ‘s Middags nog even op de koffie bij ons pap.
In de avond staat er nog een verjaardag op de planning en een taxiritje om de oudste op te halen. We kijken nog even de laatste B&B Vol Liefde terug, want we willen heel graag weten hoe het afloopt met Debbie en Paul.

Zondag

Uitslapen zit er niet in dit weekend. Maar ja, dat lukt meestal toch niet. Vandaag staat er een familiedag op het programma, waaraan ook nog een informeel kubb-toernooi is gekoppeld. Er wordt goed bijgepraat en fanatiek gespeeld. Maar door de regen blijft het toernooi beperkt tot twee rondjes. We zijn dus op tijd thuis voor de start van de Formule 1. Het wordt een mooie regenrace, die nu nog steeds bezig is.

Naar de boekhandel
Familiedag

En morgen gaat de basisschool weer van de start voor de jongste, begint de middelste dinsdag en de oudste op vrijdag. Dus we komen weer in het normale ritme. Ik kijk er eigenlijk wel naar uit.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mevrouw Niekje
9 maanden geleden

Jammer van je blessure! Die regen was inderdaad erg onvoorspelbaar. Op buienradar stonden buien die steeds opschoven en oplosten, geen enkele keer nat geworden deze week. Fijn ook wel weer, het gewone ritme. Succes ermee!

Irene
9 maanden geleden

Ik kijk dus niet meer naar buienradar. Afgelopen week(end) regelmatig gekeken en het ging nooit regenen in mijn stad. Ben een paar keer toch goed verrast geweest door een heftige bui :p
Ik kijk ook uit naar het normale ritme dat hier vanaf vrijdag start als de kleine weer naar school gaat.

Adriaantje
9 maanden geleden

Buienradar combineer ik met weer.nl en komt het gemiddelde redelijk uit…
Eh meestal.
Heerlijk hè, weer een gewoon ritme, al met al was het een redelijk vol weekje met leuke dingen.

Zo simpel is dan geluk
9 maanden geleden

Gezellig een dagje Den Bosch!
W

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x