Gekeken #4

Met mijn voornemen om tijdens onze vliegreis heel veel films te kijken zou dit nu deeltje zoveel meer moeten zijn. Maar helaas, het vliegen vond ik zo spannend, dat ik met moeite één film volledig heb gekeken. Ik kon me er gewoon niet op concentreren. Thuis (en in de bioscoop) is er ook nog genoeg te bekijken, hieronder vind je wat.

Elvis

Deze keek ik dus in het vliegtuig. Ik was wel benieuwd naar het leven van Elvis en waarom hij nooit buiten Amerika heeft opgetreden. Ondanks dat hij wereldwijd zo beroemd was. Daar geeft de film wel wat duidelijkheid over, alhoewel het natuurlijk de vraag is of het allemaal klopt wat je te zien krijgt.

Verder een prima film, die ik dus niet super geconcentreerd keek, maar zeker wel kan waarderen. Voor mijn gevoel wordt de laatste fase in het leven van Elvis wel een beetje afgeraffeld of genegeerd. Hij is maar 42 jaar geworden en het was natuurlijk met een reden dat hij zo vroeg is overleden. Dat is trouwens vandaag 46 jaar geleden.

Luck

Een animatiefilm op de Apple TV waar we 3 maanden een proefabonnement hebben. Het ziet eruit als een leuke gezellige film, die we dan ook met z’n allen kijken. Maar echt, wat een verschrikkelijk film is dit. De animaties zijn ok, alhoewel ik daar nog wel wat ruimte zie voor verbetering.

De film gaat over Sam, die altijd te maken heeft met ongeluk. Ze gaat op zoek naar geluk, en dan niet voor haarzelf. Dat is natuurlijk heel nobel. Maar het maakt het geheel ook heel zoetsappig en dat is de hele film eigenlijk wel. Natuurlijk eindigt het met een boodschap, wat ook weer heel zoetsappig wordt gebracht. Dat we de film helemaal hebben bekeken vind ik een hele prestatie.

Barbie

De Barbie-film maakte gelukkig alles goed. Met de oudste en de middelste ga ik op een maandagavond naar de bioscoop. Een avond waarop de bios normaal niet vol zit, maar de zaal lijkt wel bijna uitverkocht. De verwachtingen voor de film waren natuurlijk hoog, want we hadden er al zoveel over gehoord. En eigenlijk maakte de film de verwachtingen wel waar.

Heerlijk om te zien hoe die Barbie-wereld wordt weergegeven, hoe de rolverdeling is en wat Ken daarin betekent. Ik heb soms echt hardop gelachen. Het verhaal wordt goed verteld, het kijkt lekker weg en ja, de achterliggende boodschap wordt goed overgebracht. De verschillende rolpatronen worden in ieders geval goed in beeld gebracht.

Maar inmiddels zijn we, na een pauze van twee weken, weer helemaal in de ban van B&B Vol Liefde. Ik vind het zo heerlijk om te kijken hoe al die relaties zich ontwikkelen. Of dat er zich juist helemaal niets ontwikkelt.

Dus iedere avond kijken we de aflevering terug, na De Slimste Mens. Zo kunnen we fijn door de reclames heen spoelen. Ik vraag me wel af hoeveel relaties er uiteindelijk over zullen blijven. Ik hoop wel dat Debbie toch vlinders in haar buik gaat krijgen voor Paul, want ik vind ze zo leuk samen!

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Irene
Irene
9 maanden geleden

Ik ben met het lief afgelopen maandag ook naar Barbie geweest. Gelukkig geen volle zaal. Ik heb er ook erg van genoten!

nicole orriens
9 maanden geleden

Ik zit ook te genieten van B en B vol liefde. Wat een heerlijk programma!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x