De week van 7 augustus

Eigenlijk vliegt die schoolzomervakantie ook gewoon weer voorbij. Inmiddels zijn we alweer over de helft en Joris en ik zijn weer volop aan het werk. Wel jammer dat het zomerweer ook nog steeds vakantie heeft.

Maandag

Een half dagje werken, dat is een prima begin van de week. ‘s Avonds ga ik met de meiden naar de Barbie-film. De film, die is bekeken tijdens onze vakantie. Maar niet door iedereen, want ook op maandagavond zat de bioscoopzaal helemaal vol. Ik moet bekennen, ik vond het een leuke film, met een mooie boodschap. En regelmatig erg grappig en herkenbaar. Prima filmavond!

Dinsdag

Vorige week voelde ik me al niet helemaal fit, helaas is daar nog niet echt veel verbetering in gekomen. Ik voel me grieperig en ben behoorlijk verkouden. Gelukkig kan ik thuis werken, alhoewel ik wel voel dat ik er niet de hele tijd lekker in zit. Maar ik kom de dag toch goed door, al vreet het veel energie.
In de avond staat er alleen De Slimste Mens en B&B Vol Liefde op het programma, dat is ook meer dan voldoende.

Gaat ie nog wat doen?
Naar de bioscoop

Woensdag

Met Moederdag kreeg ik een armbandje. Nou ja, een tegoedbon. Vandaag ging ik met de meiden naar Eindhoven om er echt eentje uit te zoeken. Een armbandje per centimeter, die ook niet meer uit kan. En iets met tiktok-rijen, maar we waren lekker vroeg, dus geen rij te bekennen. 

Verder hebben we lekker geshopt, door de stad gewandeld en een lekker broodje gegeten. Bij de Flying Tiger vond ik nog leuke notitieboekjes die ik echt niet kon laten liggen.

Sinds deze dag ben ik trouwens ook te vinden op Bluesky. Via Joris kreeg ik een invite en ik was inmiddels zo nieuwsgierig. Het voelt weer een beetje als het begin van Twitter, hopelijk blijft het zo gemoedelijk. Mocht je op zoek zijn naar een invite, laat het me weten. Zodra ik er eentje beschikbaar heb, kan ik die met je delen.

Donderdag

Vandaag een korte dag werken, ik ga lekker op de fiets naar Tilburg. De oudste heeft al boodschappen gedaan, dus dat kan van mijn to do-lijstje. Ik rommel wat in de tuin en fiets even naar ons pap. Die is niet thuis, dus fiets ik weer terug. Een uurtje later is hij er wel, dan toch nog maar even die kant op. 

Na het avondeten ga ik met Joris naar de Kampina. De heide staat in bloei, dat is altijd wel mooi om te bekijken. En zo in de avond is het ook heerlijk rustig. Dat moeten we eigenlijk vaker doen. 

Station Eindhoven
Heide in bloei

Vrijdag

Een hele dag thuis werken, het voelt soms nog wat raar. En als het niet zo druk is, ben ik wat aan het rommelen aan mijn bureau. Een beetje bijlezen, wat dingen bedenken voor mijn blog, alvast wat schrijven. Totdat de telefoon weer gaat en ik even om moet schakelen. 

Na het avondeten brengen we de middelste naar haar vriendin. Ze mag mee op vakantie naar Denemarken. Ik ben wel een beetje jaloers. We waren een keer in Denemarken en ik vind dat echt een erg leuk land, zou er graag nog eens naartoe gaan. Wie weet komt dat er nog wel een keer van. 

Het is maar een weekje dat ze weg is, maar ik ga haar zeker missen. 

Zaterdag

Tijdens onze vakantie kwam het idee in me op om onze wc wat op te pimpen. We hebben inmiddels al behoorlijk wat souveniertjes uit Afrika verzameld, waarom deze niet bij elkaar brengen? De meiden dachten dat ik een grap maakte, maar de twijfel sloeg toe toen ik een bord met Hakuna Matata voor de wc kocht. 

En om dan echt aan de slag te gaan, ben ik vandaag gaan schilderen. Conclusie: schilderen vind ik een vervelend werkje en de verf dekt niet in een keer. 

In de avond kijken we Don’t Look Up. Goeie film met Leonardo di Caprio. De film gaat over een meteoor die de aarde zal vernietigen. Een indirecte boodschap, die laat zien hoe gemakkelijk het is om weg te kijken.

Nu nog een saaie witte muur
Actiefoto

Zondag

Het was al een hele tijd geleden, maar vandaag lukte het om wat uit te slapen. Iets na half 9 werd ik wakker en dat voelt zoveel beter dan half 7. Mijn hoofd voelt meteen een stukje helderder, fijn hoor.

Voor vandaag staat er niet veel op het programma. De tweede verflaag voor de wc-muur, dit weekoverzicht maken, een beetje wielrennen kijken en dat was het wel. Een klein stemmetje achter in mijn hoofd zegt dat ik ook nog een rondje moet gaan hardlopen. Ik zie het wel.

Vanaf komende week hebben we een 18-jarige in huis. Daarover volgende week vast meer.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaantje
11 maanden geleden

Gaaf idee voor de toilet, ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

Irene
11 maanden geleden

Zalig kleurtje in de wc! Herkenbaar wel hoor, ik denk ook altijd “oh dat verf ik wel even” en dan blijkt het ook veel langer te duren en dekt de verf inderdaad niet en argh. Maar het ziet er alleszins wel erg leuk uit!
Ik ga straks ook naar Barbie, ben erg benieuwd 🙂 Heb je een foto van je armbandje? Ben daar nu ook wel nieuwsgierig naar.

Mevrouw Niekje
11 maanden geleden

Jammer dat je niet fit bent, gelukkig kan je thuiswerken. Niet leuk om aan het begin van een nieuwe baan te moeten ziekmelden. Ik heb het weleens gehad, op de 8e werkdag al. Voelt erg ongemakkelijk maar ik had koorts en kon echt niet werken. Ik weet niet of het bekend is, misschien wil je het niet zeggen, maar wat voor werk doe je? Of misschien kan je zeggen in welke branche je werkt? Denemarken, daar hebben wij het ook weleens over gehad, het lijkt me zo kaal. Misschien toch maar eens wat meer in verdiepen. Benieuwd naar het verhaal over de 18-jarige!

sammie
11 maanden geleden

Prachtig die heide die in bloei staat! De film Don’t look up hebben wij ook gezien, bizarre film!

Zo simpel is dan geluk
11 maanden geleden

Vervelend dat je niet fit was.
Leuk de wc make-over!
Hopelijk heeft je dochter een mooie tijd in Denemarken.

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x