De week van 7 augustus
13 aug

Related Posts

5 Comments

 1. Adriaantje

  Gaaf idee voor de toilet, ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

 2. Irene

  Zalig kleurtje in de wc! Herkenbaar wel hoor, ik denk ook altijd “oh dat verf ik wel even” en dan blijkt het ook veel langer te duren en dekt de verf inderdaad niet en argh. Maar het ziet er alleszins wel erg leuk uit!
  Ik ga straks ook naar Barbie, ben erg benieuwd 🙂 Heb je een foto van je armbandje? Ben daar nu ook wel nieuwsgierig naar.

 3. Mevrouw Niekje

  Jammer dat je niet fit bent, gelukkig kan je thuiswerken. Niet leuk om aan het begin van een nieuwe baan te moeten ziekmelden. Ik heb het weleens gehad, op de 8e werkdag al. Voelt erg ongemakkelijk maar ik had koorts en kon echt niet werken. Ik weet niet of het bekend is, misschien wil je het niet zeggen, maar wat voor werk doe je? Of misschien kan je zeggen in welke branche je werkt? Denemarken, daar hebben wij het ook weleens over gehad, het lijkt me zo kaal. Misschien toch maar eens wat meer in verdiepen. Benieuwd naar het verhaal over de 18-jarige!

 4. sammie

  Prachtig die heide die in bloei staat! De film Don’t look up hebben wij ook gezien, bizarre film!

 5. Zo simpel is dan geluk

  Vervelend dat je niet fit was.
  Leuk de wc make-over!
  Hopelijk heeft je dochter een mooie tijd in Denemarken.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.