Uitkijken naar een nieuwe app
01 jul

3 Comments

 1. Liesbethblogt

  De app klinkt interessant en dat het ingebouwd zit is voor jou alvast een dikke plus. Dat dingen automatisch opgeslagen worden vind ik zelf niet zo prettig, dat betekent dat die apps onderling gegevens opslaan, voor de geluisterde muziek niet erg maar maar waarschijnlijk worden die gegevens weer als trackers verzonden en verdienen ze er leuk aan.
  Ik heb tijdens corona dit in evernote gedaan, ervoor trouwens ook al. Ik ga hier zeker naar terug kijken over een aantal jaar.

  1. Aukje

   Met de apps die ik gebruik op mijn iPhone sla ik al van alles op. Dus net zo handig om die gegevens te gebruiken.
   En het is inderdaad leuk om het na een tijdje weer eens te bekijken, te zien wat er is gebeurd en is veranderd.

 2. Dagelijkse ingevingen – Aukje

  […] mijn journal app krijg ik dagelijks een ‘daily prompt’ voorgeschoteld. Die beantwoord ik soms wel en […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.