De week van 19 juni

Nog volop in training, wat natuurlijk een groot deel van mijn tijd in beslag neemt. En mijn energie, want het is behoorlijk intensief! Maar inmiddels ben ik over de helft, het einde van de inwerkperiode komt in zicht.

Maandag

Deze week staat in het teken van het bellen, wat je natuurlijk veel doet als je in een klantcontactcentrum werkt. Maar die eerste keer die telefoon op beschikbaar zetten is toch even een dingetje. Dat doe ik met trillende handen, maar na een aantal telefoontjes zakt de spanning steeds meer.

Dinsdag

Na een spannende maandag een vrije dag. Dat is wel even fijn. In de ochtend ga ik hardlopen. En ondanks het redelijke vroege uur is het al behoorlijk warm. Flink zweten dus, pffff. Dat ik daarna de douche nog even ga poetsen helpt natuurlijk niet tegen al dat gezweet.

Een rustige dag wordt het niet, deze vrije dinsdag. Dat is weer een wijze les voor de volgende keer. Toch even wat meer rustmomenten pakken.

Vroeg rondje
Zoek de alpaca’s

Woensdag

Minder spannend, maar nog steeds spannend, die eerste keer op beschikbaar bij een nieuwe dag. Verder niet veel te melden eigenlijk. De dag verloopt prima, iets over 17.00 uur fiets ik weer in het zonnetje naar huis.

‘s Avonds komt Het Perfecte Plaatje weer, leuk om te kijken. Toch vind ik de versie die in Nederland wordt opgenomen toch leuker. Je merkt dat deze periode korter is, waardoor er wat minder ontwikkeling zit in de foto’s van de deelnemers.

Donderdag

Vandaag is het feest, want onze jongste wordt 11 jaar! Zijn dag begint met ontbijt op bed en natuurlijk met cadeautjes. Die zijn niet zo heel spannend, want hij is aan het sparen. Hij weet nog niet goed waarvoor, maar je kunt maar al een begin maken. Daarna is het een gewone schooldag, natuurlijk wel met trakteren en is het voor mij ook een volle werkdag.
Joris is thuis als de jongste weer uit school komt en ‘s avonds gaan we met z’n allen lekker uit eten.

Vrijdag

De laatste werkdag van de week en het hakt er zo erg in. De spanning van het bellen, al die nieuwe informatie. Het vreet energie. Nog één dag te gaan en het is weekend. Het werken loopt weer goed. Ik krijg veel complimenten en voel me daar soms wel wat ongemakkelijk door. Het vergroot wel mijn zelfvertrouwen en het vertrouwen dat ik het steeds beter onder de knie krijg.

Lunchwandeling
Op de hardlooproute

Zaterdag

Het is Harry-dag vandaag. Door de oudste en middelste wordt hier al maanden naar toegeleefd. Het concert van Harry Styles in Werchter. De outfits zijn klaar, er is een hele planning, het kan beginnen.
De oudste vertrek al heel vroeg met de trein richting Leuven, de middelste wordt samen met haar vriendin gebracht door de ouders van haar vriendin, dus die vertrekt iets later. En dan hebben ze nog een lange dag te gaan voordat het echt zo ver is.

Ik ga ondertussen hardlopen met de loopgroep. Het grootste deel door de bossen, lekker in de schaduw en een klein stukje over de Kampina. Dat is meteen wel het meest actieve van de dag. Ik maak er een rustige dag. Even wat boodschappen doen voor de verjaardag van de jongste die we zondag vieren.

Ik zwengel zelfs even The Sims aan, om tig keer te verhuizen en om uiteindelijk dan zelf maar een huis te gaan bouwen.

In de avond heeft Joris een hardloopevenement en kort daarna gaat hij richting Leuven om een deel van de meiden op te halen. Samen met de jongste blijf ik thuis en kijken we Mathilda the Musical. Ik heb er mijn bedenkingen bij, maar het blijkt een erg leuke en geslaagde uitwerking van het boek van Roald Dahl.

In de achtertuin
In de voortuin

Zondag

Het is alweer zondag als Joris thuis komt met de oudste. De middelste gaat bij haar vriendin logeren. Dat duurde toch allemaal iets langer dan verwacht. Hij heeft een kort nachtje en nu is het helemaal fijn dat het feestje van de jongste pas om 15.00 uur begint.

Het wordt een gezellig feestje, we kunnen lekker even bijpraten. Alles een beetje rustig aan, want het is behoorlijk warm. Wat is het dan een gek idee dat het de komende week een stuk minder warm zal zijn. Nu is het nog even puffen.

Hopelijk lukt het om te slapen in die warmte, ik ben ieders geval moe genoeg. Nog even dit bericht afmaken en dan ga ik nog lekker wat lezen in bed.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Blog by Linda
11 maanden geleden

Snap wel dat het spannend is, die eerste keren bellen als je nog niet alles goed weet! Wordt vanzelf makkelijker 🙂

Adriaantje
11 maanden geleden

Spannend hè, dat bellen, maar fijn dat je het goed doet en voor je het weet is het “gewoon”
Nog van harte gefeliciteerd met de jarige zoon!

Irene
11 maanden geleden

Fijn dat die eerste keer bellen achter de rug is! In mijn tweede laatste job werkte ik ook in een call center omgeving en ik vond die eerste keer bellen ook super spannend, zeker omdat er een collega moest meeluisteren :p
Ik ga vanavond ook nog eens simsen denk ik! Je brengt me op ideeën 🙂

sammie
11 maanden geleden

de Nederlandse Het Perfect plaatje vind ik leuk om te kijken, die andere niet. oh the Sims, dat heb ik jaren gespeeld., veel te leuk 😀 vooral huizen bouwen

Mevrouw Niekje
11 maanden geleden

Leuk dat je zoveel complimenten kreeg, ik snap dat dat even wennen is, maar geniet er vooral van zou ik zeggen! En nog van harte met de jarige job!

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x