De week van 12 juni

Deze week alweer week 2 van de training voor mijn nieuwe baan. Die eerste week vloog om, was erg vermoeiend, maar toch heb ik zin in week 3. Maar er gebeurde natuurlijk nog wel meer dan alleen mijn werk. πŸ™‚

Maandag

De week start weer in de mooie omgeving in Tilburg waar ik vorige week ook was. Het is warm, de airco werkt niet optimaal, maar het is weer een interessante en leuke dag. We genieten van de lekkere lunch en de wandeling door de mooie omgeving. De week is weer goed begonnen.

“s Avonds is het genieten van de laatste rustige avond, want morgen gaat de Avondvierdaagse van start.

Dinsdag

Weer een dagje in Tilburg in de mooie groene omgeving. Vandaag is de start van de Avondvierdaagse, waar de jongste aan mee doet. Ik moet bekennen dat voordat we hem ingeschreven ik nog heb geprobeerd om hem om te kopen met een zak snoep scheppen bij het Kruidvat. Maar nee, hij wilde echt gaan lopen. Het vertrek is al om 18.30 uur en gelukkig loopt Joris vandaag mee. Ik ga met mijn voeten in een bak water, even wat afkoelen.

Woensdag

Je kon het al eerder deze week al lezen, onze oudste is geslaagd! Zo fijn, heerlijk om iedere keer die vlag te zien wapperen. Ik vind het ook wel weer bijzonder dat er voor haar nu een tijdperk wordt afgesloten, de middelbare school is nu echt voorbij, op naar het studentenleven.

Donderdag

Een dag vrij, daar was ik echt aan toe. De trainingsdagen hakken er weer lekker in, het is behoorlijk vermoeiend. De dag begint met een uitgebreid ontbijt om het slagen van de oudste te vieren. Verder doe ik rustig aan, even bijkomen. Kan ik mezelf meteen mentaal voorbereiden op de Avondvierdaagse die avond. Want ik loop ook een avondje 10 kilometer mee. Gelukkig valt de warmte mee en is het eigenlijk gewoon gezellig. En toch nog wat beweging deze week, want met die warmte zie ik hardlopen even niet zo zitten.

Vrijdag

De uitdaging zat ‘m vandaag vooral in de avond, zo rond 20.00 uur. Ik werk tot 17.00 uur en fiets naar huis. Tot zover nog geen stress. De middelste is inmiddels naar een feestje en als ik thuis kom, zijn Joris en de jongste al bijna klaar voor vertrek voor de laatste etappe van de Avondvierdaagse.

Samen met de oudste ga ik eten en heb ik nog even tijd voor ontspanning. Tot het tijd is om de oudste naar een feestje te brengen, waar ze gelukkig wat eerder naar toe kan, om vervolgens ervoor te zorgen dat ik op tijd weer terug ben om in het dorp Joris en de jongste te zien in de stoet van de Avondvierdaagse. Het is even spannend, sommige wegen zijn al wel erg vroeg afgesloten, maar het lukt. Zo, weekend!

Zaterdag

Onze middelste is in de winter jarig, maar wilde heel graag een keer een feestje in de tuin. Dat is dus vandaag. Het is heerlijk weer en de 12 meiden zorgen voor een hoop gezelligheid. Als er later op de avond een watergevecht uitbreekt, kan de jongste zich niet inhouden en rent hij naar buiten om mee te doen. Hij belandt in zijn pyjama in het zwembad.

Het is inmiddels al wat donkerder geworden dus de lampjes, die we ‘s middags op hebben gehangen, kunnen aan. Ik vind het erg sfeervol. πŸ™‚

Zondag

Het is Vaderdag, dus dat betekent cadeautjes! Voor Joris vulde ik deze lijst met de medaille van de marathon in Parijs. Want deze verdient toch wel een mooi plekje. Ik was zoiets ergens op het wereldwijde web tegengekomen en bedacht dat ik dat zelf ook wel kon maken. Ik vind het aardig gelukt.

‘s Middags zijn we nog even naar mijn vader gegaan. In de avond kunnen we Puk weer ophalen na een weekendje in het hondenpension en zijn we inmiddels aanbeland bij de Formule 1 race in Canada, die ik nu een beetje probeer te volgen terwijl ik dit bericht typ.

Komende week weer een vol inwerkprogramma, waaronder de eerste keer bellen. Dat is wel even spannend, maar dat is heel normaal, die spanning. Het gaat vast allemaal goed komen. We hebben ook nog een jarige deze week, dus we hebben weer een feestje.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaantje
Adriaantje
11 maanden geleden

Een gezellig, drukke week weer…

Heidi
Heidi
11 maanden geleden

Wat een fijne weekje.

Blog by Linda
11 maanden geleden

Leuke en volle week! Gelukkig stond er tegenover de training ook een hoop gezelligheid πŸ™‚

Zo simpel is dan geluk
Zo simpel is dan geluk
11 maanden geleden

Ik kan me voorstellen dat het vermoeiend is zo’n trainingsweek. Gelukkig had je wel nog energie voor leuke dingen!

hemelsgroen
hemelsgroen
11 maanden geleden

Ja die spanning is normaal, maar vreet wel energie. Over een poosje ga je ontspannen aan het werk. Iets om naar uit te kijken! Ondertussen leer je een heleboel Γ©n vier je gezellige feestjes. Ook veel waard.

nicole orriens
11 maanden geleden

Gefeliciteerd met het slagen van je oudste! Dat is toch altijd weer een opluchting voor het hele gezin : )

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x