De week van 20 februari

Deze week is het carnavalsvakantie, dat is altijd een beetje een rare week. En na het doorhakken van de knoop om onbetaald verlof op te nemen, gebeurt er in mijn hoofd inmiddels ook van alles. Hierdoor kan het gebeuren dat ik de week niet helemaal goed in mijn hoofd heb, maar ik doe gewoon een poging!

Maandag

Omdat het in het weekend niet lukte, ga ik deze dag mijn rondje hardlopen. Ik merk dat het inschrijven voor de Vennenloop toch echt wel een stok achter de deur is. Want ik wil daar die 5 kilometer aan een stuk hardlopen, dus niet wandelen tussendoor. Dat betekent wel dat ik mijn opbouwschema goed door moet zetten. Maar ik ben goed op weg!

Dinsdag

Vandaag een laatste dag carnaval. Ik moet werken, dus ik ontkom er ook echt niet aan. Voor de gelegenheid trek ik mijn kiel en Dollekessjaal aan. ‘s Middags barst het feest dan echt los, als de Prins met zijn gevolg langs komt. Er is een gezellige sfeer, iedereen vermaakt zich prima. Een mooie afsluiting van de carnaval. Mijn kiel en sjaal gaan in de was en kunnen straks weer naar zolder voor een jaar.

Woensdag

Met de jongste ga ik op bezoek bij opa. Het is namelijk gelukt (dank je wel Dennis!) om kaartjes te bemachtigen voor een Ajax-wedstrijd. De jongste gaat daar met opa naar toe. Opa was al op de hoogte gebracht via de app, maar alles werd toch nog over goed doorgesproken. Het duurt nog even, maar de aftelkalender hangt al.

Donderdag

Met z’n allen gaan we vandaag naar Ikea, want de middelste heeft haar spiegel bij elkaar gespaard. Maar eerst met Figaro naar de dierenarts. Die is de laatste tijd niet lekker en wil ik even na laten kijken. De dierenarts kan zo ook niets vinden, dus wordt er bloed afgenomen voor onderzoek. Dat is meteen al een lekkere rekening, dat wordt dus niet veel shoppen bij Ikea.
Gelukkig slagen we wel voor de spiegel en de oudste ook nog voor nachtkastjes. Alles past in de auto en we rijden weer naar huis.

‘s Middags belt de dierenarts. Er is geen ernstige kattenziekte uit het bloedonderzoek gekomen, maar wel een schildklier die niet goed werkt. Helaas geeft dat ook niet precies het antwoord wat er aan de hand is, maar we gaan aan de slag met antibiotica. Dat blijkt nog een hele uitdaging om dat toe te dienen aan die eigenwijze kater.

Vrijdag

In mijn hoofd zit ook een soort aftelkalender, vandaag de laatste vrijdag aan het werk. We hebben een leuke muziekmiddag, een gezellige avondmaaltijd en we praten over van alles met de stellingen op de Belevenistafel. Die Belevenistafel is eigenlijk een soort grote computer met een groot scherm. Er zit van alles op; spelletjes, oude foto’s, stellingen, spreekwoorden, filmpjes en meer. Het levert vaak leuke gesprekken op.

Zaterdag

Vanmiddag moet ik werken en daarom bedenk ik me dat ik al wel kan gaan hardlopen. Dan kan ik zondag een heerlijk luie dag inplannen. Je weet wel, zo’n dag dat je eigenlijk niets hoeft.
Het is even schrikken als ik de app van Evy opstart, want ik mag 8, 10 en weer 8 minuten aan een stuk gaan hardlopen. Maar het gaat eigenlijk wel lekker en ik tik de 5 kilometer aan.

‘s Avonds zitten we natuurlijk weer klaar voor Wie is de Mol. Het loopt nu toch echt naar het einde. En hoewel ik alles heb ingezet op Jurre, heb ik eigenlijk nog geen idee wie de mol nu echt is.

Zondag

Zoals ik eerder al schreef, vandaag een luie zondag. Wel wil ik even met de hond een heel stuk gaan wandelen. Maar het is ook zo mooi helder nu, het is zonde als ik dat niet zou doen. Even de bossen in.
Vanmiddag zwengel ik misschien De Sims wel even aan of ik kijk wat op tv. Ik zie het wel, lekker rustig aan.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Irene
1 jaar geleden

Ik wil ook nog eens simsen eigenlijk!
Goed bezig met lopen ook. Kan me inbeelden dat die Vennenloop inderdaad een goeie stok achter de deur is πŸ™‚

Adriaantje
1 jaar geleden

Toch best een vol weekje, hopen maar dat poes opknapt.
Knap het lopen, ik houd het wel op wandelen πŸ˜‰ (ben veel te bang voor vallen)

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x