De week van 30 januari

Deze week telt voor mij veel werkdagen, namelijk 5 in totaal. Nu werk ik niet alle dagen een volledige dag, maar ik merk toch dat ik dan vooral druk ben met mijn werk en de rest er een beetje bij inschiet. Zoals het bijhouden van mijn week, het huishouden en lezen schiet er ook nogal eens bij in. Dus het wordt niet zo’n hele spannende deze week. πŸ™‚

Maandag

Maar de week begon al wel goed met in de middag een bezoek aan de expositie over jongeren en mentale gezondheid in Boxtel. Een expositie die onze oudste samen met twee klasgenoten in elkaar heeft gezet. Het is voor haar profielwerkstuk, ze zit namelijk in haar eindexamenjaar. Het is een mooie expositie. Het levert zelfs al vervolg-projecten op.

Dinsdag

De laatste dag van de maand is een werkdag, die eigenlijk rustig start. Een dag als alle anderen, totdat ‘s middags ineens de stroom uitvalt. Een bijzondere gewaarwording als je ergens bent, waar eigenlijk altijd geluid is en het dan ineens helemaal stil is. Na de verbazing, komt de actie-modus. Want in een woonzorgcentrum is stroom toch wel een essentieel onderdeel. Het is allemaal wat chaotisch, maar dat heeft dan wel weer iets. Ik bereid me mentaal al voor op een lange dienst, want we gaan richting etenstijd. Maar dan springt het voor half 5 ineens weer aan en gaat het gewone leven weer door.

Kijken bij de expositie
Een beetje lente in huis
Nieuwe planten in de maak

Woensdag

Een dagje thuis aanrommelen, wat planten verpotten en wat stekjes in het water gezet. Die pannenkoekenplant blijft voor nieuwe stekjes zorgen. Ik doe wat boodschappen en wandel met de hond. Het is een heerlijk rustig aan dagje en een prima begin van februari.

Donderdag

Als je zo rond kijkt, zie je al wat lentebloemen verschijnen. En aan de bomen komen voorzichtige knoppen. Heerlijk vind ik dat, ik merk dat ik toe ben aan het voorjaar. Aan meer zonneschijn, aan warmer weer. Aan meer groen en meer buiten. Maar het is natuurlijk pas net februari, er kan nog een hoop kou komen. Maar goed, ik hoop gewoon dat we dat hebben gehad en meteen door kunnen naar mooiere dagen.

Vrijdag

Afgelopen week kwam mijn Instax binnen en op vrijdagochtend neem ik de tijd om deze eens goed te bekijken. Het is een camera en printer ineen. Het voordeel van deze Instax is dat je de foto die je maakt niet meteen print. Er zit wat geheugen in, zodat je kunt bekijken of je de foto wil printen. Dat is wel wat voordeliger voor het papier. Maar je kunt deze ook als printer gebruiken, dus met de app op mijn telefoon kan ik een foto afdrukken. Maar daarover de komende week meer!

Mijn nieuwe aanwinst
Voorzichtig voorjaar
Een heerlijk toetje

Zaterdag

Deze dag begint rustig, ik rommel wat aan op mijn blog en in huis. ‘s Middags moet ik werken, dus ik ben in de ochtend niet erg productief. Na het werk kijk ik thuis nog wat tv en dan is het tijd om me om te kleden. Vanavond gaan we met vrienden uit eten in het dorp. We gaan naar Alma Bodega, de iets goedkopere versie van ons Oisterwijkse sterrenrestaurant. En hoewel ik me niet direct zo op mijn gemak voel, is het eten erg lekker. Het ziet er ook nog eens allemaal mooi uit, maar ik besluit om alleen van het toetje een foto te maken. En die was ook nog eens zo erg lekker!

Zondag

Dus lagen we wat later in bed dan normaal op zaterdag, waardoor ik dus ook wat later ben met mijn weekoverzicht. πŸ™‚ Joris is inmiddels vertrokken met de wielrenfiets en ik ga straks met de jongste even naar opa. Daarna wordt het een voetbalmiddag, die om 12.15 uur van start zal gaan. Tussendoor ook nog wat zappen naar het veldrijden. Heerlijk vind ik dat, passief sporten. Ik ben daar ook heel actief in.

En wat zijn jouw plannen voor vandaag?

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mevrouw Niekje
1 jaar geleden

Mijn dag is al voorbij als ik dit lees, ik heb lekker met een boek op de bank de middag doorgebracht. Vanmorgen mijn rondje op de sportschool gedaan. Verder nog wat was buiten laten drogen en even op de fiets naar de bieb geweest. Wat klinkt dat leuk zo’n expositie gemaakt door je dochter en klasgenoten!

Adriaantje
1 jaar geleden

Wat mooi dat de expositie/ profielwerkstuk van oudste vervolg oplevert.
O ik ga m’n pannenkoekjes ook stekken, bij mij zijn de blaadje aan de kamerkant er af (komt omdat hij boven de verwarming staat en dat moet ook anders) maar er zitten veel nieuwe in de bak.

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x