Warmpjes bij de houtkachel

Bij normale omstandigheden (lees: als de verwarming werkt) stoken we de houtkachel niet zo vaak. Ik heb daar dan een dubbelgevoel bij, heb last van klimaatschaamte. Want die kachel stoot natuurlijk ook wel wat uit.
Maar nu zitten we in een situatie, waarbij we geen werkende verwarming hebben. We stellen het stoken van de houtkachel wel uit, maar het wordt uiteindelijk toch wel erg koud. Dus brandt de houtkachel nu heel wat vaker.

Tot groot plezier van onze huisdieren, die graag genieten van die warmtebron. Helemaal als er zo’n mooi, en ook nog eens orthopedisch, kussen bij komt liggen. Stiekem zijn we een beetje jaloers. Want het is echt een fijn en zacht kussen, en ja, ik ben er ook even op gaan liggen om te voelen hoe dat nu lag.

Het hondenkussen van Snoozle kregen we om te testen. En ik was wel benieuwd, vond het ook wel spannend. Want sommige dingen zijn niet helemaal goed gegaan bij het opvoeden van onze hond. Eén onderdeel daarvan is het op de bank liggen. Dat is eigenlijk niet bedoeling, maar gebeurt toch. Omdat hij daar zo graag ligt, was ik wel benieuwd of hij überhaupt wel op dat kussen zou gaan liggen. Maar zodra het kussen was uitgepakt en zijn plekje had gekregen, lag meneer er al languit op.

Ik kan dus wel vaststellen dat het kussen is goedgekeurd. Niet alleen door de hond, maar inmiddels ook door de katten. Zodra Puk eraf is, wordt zijn plekje wel weer ingenomen.

Waar we bij een vorig kussen last hadden van het vochtig worden van de onderkant, is dat bij dit kussen helemaal niet het geval. Wat met een houten vloer wel erg plezierig is.

En het laatste plezierige vind ik toch wel de kleur. Er is veel grijs en bruin te vinden in de wereld van de hondenkussens. Dus toen ik deze groene zag, wist ik eigenlijk wel meteen dat ik deze wilde gaan testen. Een leuke kleur, die ook nog eens past bij de rest in huis. Het is toch best een behoorlijk ding, dus laat het dan ook maar een beetje leuk zijn!

Ben je nog op zoek naar een goed hondenkussen, de beste hondenriem of de handigste kattenbak, neem dan eens een kijkje op deze site. Daar vind je ook allerlei reviews.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaantje
1 jaar geleden

Het kussen is dus dubbel handig??? of gaat hij nog wèl op de bank?
Maar ik vind het er mooi uitzien!
En de kachel, geniet maar gewoon van de gezelligheid ervan.

nicole orriens
1 jaar geleden

Ik herken wat je schrijft over de houtkachel. Wij hebben hem ook, en ik doe hem ‘s avonds na 17 uur aan. De warmte van de houtkachel is veel knusser dan van de verwarming. En ik probeer te stoken ‘zoals het hoort’ en we wonen op het platteland. Dat scheelt.

Liselot
1 jaar geleden

Ik heb hetzelfde. Wij doen de houtkachel dus alleen nog op zondag aan. Slaat natuurlijk nergens op, maar toch…

Aritha
1 jaar geleden

Wat een lieve plaatjes ook. Je schreef een mooi review. Als ik een hond had….

8
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x