De week van 14 november

Zo tegen het einde van het jaar lijken de weken nog harder te gaan, het vliegt voorbij. Waardoor ik ook vergeet om foto’s te maken en een beetje bij te houden wat ik doe. Dus even uit mijn hoofd het overzicht van afgelopen week.

Maandag

We beginnen de week met een korte dag werken en brrrrr, wat is het koud ‘s ochtends op de fiets. Maar het is wel erg mooi onderweg met de zonnestralen door de bomen heen.

Dinsdag

Soms gebruik ik mijn tijdlijn in Google Maps om te achterhalen wat ik ook alweer heb gedaan op een dag. Dat zijn dan meestal niet zo’n verrassende dingen, zoals een dag werken. Zo ook op dinsdag. Als ik dan ook nog even mijn tijdlijn op Mastodon check, zie ik dat het een vermoeiend dagje was.

Een prachtige maandagochtend
Winters doorkijkje

Woensdag

Een vrije dag, waarop ik heb afgesproken met een oud-collega. Ze komt op de koffie en we gaan nog een fijne ronde wandelen. Was het dinsdag maar regenachtig, vandaag kunnen we weer genieten van een heerlijk zonnetje. Fijn om even bij te praten.
In de middag doe ik nog wat boodschappen en dat was het dan wel weer.

Donderdag

Vorige week is een goede vriend van mijn vader overleden. Dat is even heel pittig, omdat het weer nieuw verdriet brengt en een nieuw gemis. Ik ga mee naar de uitvaart, om afscheid te nemen, maar ook om mijn vader te steunen. Het brengt veel herinneringen terug.
In de middag zoek ik afleiding en zet ik de kerstboom. Toch maar geen echte dit jaar. En als we deze ook weer zeker 10 jaar gebruiken, is het een duurzame optie.
De Sint wordt niet helemaal verbannen, want we hebben inmiddels ook lootjes getrokken. We gaan voor elkaar een klein kadootje kopen. Ik moet nog even goed gaan bedenken wat het gaat worden.

Vrijdag

Een dag die begint met wat aanrommelen in huis, opruimen, poetsen en nog meer van die steeds maar terugkerende dingen. Daarna in de middag en avond werken, waarbij ik ook nog eens mag shinen met mijn muzikale kwaliteiten. Ahum. Ik ben inmiddels de gene wel voorbij, maar heb altijd wat medelijden met de bewoners tijdens de muziekmiddag en ik gezellig een deuntje meezing. πŸ™‚

Proefabonnement
De kerstboom aankleden

Zaterdag

Koukleumen langs de lijn, terwijl de jongste een mooie winst binnen haalt met zijn voetbalteam. Thuis staat een grote interne verhuizing te wachten. Wij gaan naar een kleinere slaapkamer en de middelste gaat naar die van ons. Dan heeft ze wat meer ruimte. Toch fijn als je regelmatig op je kamer bent voor huiswerk maken of gewoon lekker wat te hangen.

‘s Avonds kijken we Even tot hier, wat nog steeds een terechte winnaar is van de Televizier-ring. Zij brengen alle actualiteiten op duidelijk en humoristische wijze in beeld. Heerlijk om naar te kijken.

Zondag

Ik heb goed geslapen in onze nieuwe slaapkamer, maar de verhuizing is nog niet klaar. Want vandaag worden de spullen van de middelste verhuisd. Dus dat betekent ook wat poetsen, zodat alles weer eventjes stofvrij is. Dan moet het kantoor van Joris nog verhuisd worden en kan die ruimte worden omgebouwd naar waskamer. We zijn nog wel even bezig, denk ik zo. Het ruimt altijd wel lekker op.

Voor de komende week een rustige week voor de boeg. Toch maar weer eens proberen om het wat meer bij te houden, zodat ik aan het eind van de week alles al voor een gedeelte klaar heb staan. En wat meer foto’s. πŸ™‚

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Aritha
1 jaar geleden

Jaaa, dat doe ik ook. Ik check ook mijn tijdlijn in Google Maps om te achterhalen wat ik ook al weer gedaan heb. De eerste twee foto’s zijn prachtig. Dat zonlicht op het water.

Die donderdag was dan een pittige dag voor je. Als iemand sterft heeft het gelijk linkje met, en dat is moeilijk. bedankt voor je blog. Gek hè, dat het leuk is om andermans week te lezen. Maar ik vind het gewoon fijn.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x