De week van 7 november

De week sloot ik vorige week af in quarantaine en zo ga ik hem ook maar weer beginnen. Want helaas, die corona gaat niet zomaar voorbij. Wat is het toch een gedoe, want ondertussen gaat de toetsenweek van de meiden van start.

Maandag

Doordat ik nog alleen maar in onze slaapkamer verblijf, ben ik druk bezig met de ontdekking van Mastodon. Ik kan daar echt van genieten, om rond te kijken op zo’n, voor mij, nieuw te ontdekken netwerk. Het voelt als de oude Twiter-dagen, waar steeds meer mensen even ‘hallo’ komen zeggen. Je komt oude bekenden tegen en leert weer nieuwe mensen kennen.

Even in de tuin
Mooie herfstkleuren

Dinsdag

Het is klaar, voorzichtig maak ik mijn rentree in huis. Ik ben weer opgeknapt, dit heb ik ook weer gehad, de weerstand is opgekrikt. Nog wel even een dagje rustig aan. Ik heb inmiddels wel een hele spannende serie ontdekt, Het Gouden Uur. Ik sluit een proef-abonnement af op NPO Plus, zodat ik alle afleveringen bij kan kijken. De serie is nu namelijk ook wekelijks op tv.

Oh, en ik heb mijn Twitter-account opgezegd…

Woensdag

Ik mag weer naar buiten vandaag en gelukkig voel ik me ook goed genoeg om dat te doen. Ik doe nog wel voorzichtig, dus ga nog maar niet bij ons pap op de koffie. Maar het is weer een mooie dag, dus een wandeling richting de bossen is zeker niet verkeerd.

De druif is haar blad aan het verliezen
Onze Pluis

Donderdag

Weer aan het werk, het mag weer. Ik blijf het bizar vinden hoe zo’n covid-virus ervoor kan zorgen dat je dus compleet wordt uitgeschakeld en afgezonderd. Het is fijn om te merken dat iedereen op het werk weer blij is om mij te zien. Met al mijn onzekerheden, heb ik altijd het idee dat ik toch niet gemist word. Maar dat blijkt weer volledig onterecht.

Vrijdag

De middag en avond aan het werk, dus in de ochtend wat aanrommelen in huis. En niet teveel doen, want ik heb nog een lange dag voor de boeg. Ik ben nog wat zoekende naar de juiste balans. De werkdag eindigt met een nogal rommelige avond. Welkom in de ouderenzorg, waar geen één dag hetzelfde is. 🙂

De Sinterklaasintocht
Op de punten bij Hema 🙂

Zaterdag

De laatste dag van de collecte voor Alzheimer Nederland, dus ik ga nog even langs de deuren. Het is er heerlijk weer voor. Ik vind het leuk om te doen, die collecte. De meeste mensen willen wel wat geven. Mocht je zelf nog een donatie willen doen, dat kan nog steeds online. Volg dan even deze link. Namens Alzheimer Nederland, dank je wel!

In de middag nog even naar ons pap, om zijn nieuwe telefoon uit te leggen. Hij gaat eindelijk aan de mobiele telefoon. Ik ben benieuwd.

Zondag

Dan is het alweer zondag en lukt het me zowaar om een beetje uit te slapen! Ik ben niet de enige, want het is nog heerlijk rustig. Vandaag niet veel op het programma. Ik moet nog wel even gaan hardlopen, want dat is er door die corona niet van gekomen. Ik denk dat ik ook wat heb ingeleverd met mijn conditie, dus ik doe een paar stappen terug in het opbouwschema van Evy.

Nog even dit, deze week heb ik mijn Facebook en Instagram-account verwijderd. Dat idee speelde al langer in mijn hoofd en nu dacht ik, ik doe het gewoon. Dus mijn foto’s zal ik wat meer hier gaan delen en op Pixelfed. Ik ben nog zoekende daarin, dat vind ik sowieso een leuke zoektocht. Daar lees je vast nog wat meer over.

Fijne dag!

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaantje
1 jaar geleden

Gezellig en wat fijn dat je weer aan het werk kunt.
Facebook en insta heb ik ook, maar post zelf zo goed als niets meer, het is meer een contacten met onze buiten- en binnen-landse familieleden.

Kimberley
1 jaar geleden

Wat goed om te lezen dat je gemist bent. Ik heb ook altijd het idee dat niemand het echt zou merken als ik niet op kom dagen, dus blijft iets fijns om te merken dat je wél gemist wordt. Blij dat je je weer beter voelt ook!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x