De week van 17 oktober

Maandag

Zondagochtend. vertrok Joris voor zijn werk richting Kenia, ik was al vroeg op pad om hem weg te brengen. Vandaag dus de eerste hele dag dat ik ‘alleen’ voor sta. Maar even tussen haakjes, want we zijn met z’n vieren thuis, genoeg hulptroepen. En ons pap is dan natuurlijk nog een externe hulptroep. Dus dat moet helemaal goed komen. Vandaag hoef ik ook maar een korte dag te werken, ik ben weer thuis voordat Mees klaar is met zijn schooldag.

En je zou het bijna vergeten, maandagavond is natuurlijk Hunted-avond. Pas op, spoiler-alert! We zitten op tijd klaar en zien hoe weer een koppel wordt opgepakt. Maar is het wel zo eerlijk dat die koppels van die lastige opdrachten krijgen?

Dinsdag

Half oktober en zo’n warm weer, wat voelt dat vreemd. Maar het is wel genieten met die mooie herfstkleuren buiten. Lekker buiten wandelen is wel erg fijn dan, helemaal als je dat even samen met een bewoner kan doen. Samen genieten van de herfst.

Na een hele dag ga ik richting ons pap om Mees daar op te halen. Die hebben zich na school prima vermaakt met een lastige puzzel. Thuis maak ik een Tiktok-pasta, die lekkerder is dan verwacht en wandel ik met Mees een stukje met Puk. Met mijn stappen komt het wel weer goed vandaag. En we lijken misschien wat tv verslaafd, maar ‘s avonds zitten we klaar voor Ewout en Bureau Arnhem.

Fijn voor de buis
Een mistige dag
Al vroeg op pad

Woensdag

Een vroege start vandaag, om half 7 start ik mijn rondje hardlopen. Vandaag geen werkdag, dus ik rommel lekker wat aan in huis. Ik merk dat ik daar toch regelmatig behoefte aan heb, om even alleen te zijn en mijn eigen plan te trekken.

Op woensdagavond kijken we vaak naar Oogappels, maar door veel huiswerk wordt dit even uitgesteld. Ik kan dus verder met de serie, die ik eerder deze week heb gevonden, namelijk The Handmaid’s Tale. Misschien heb je die al een keer gekeken, ik had er ook al wel eerder van gehoord. Door een proefperiode Prime kan ik ‘m nu bekijken en ik ben erg onder de indruk. Wat een bizar en spannend verhaal!

Donderdag

Aan de ene kant gaat het best lekker thuis, het lukt prima om alles alleen te doen. We zitten in een bepaalde flow en het gaat er allemaal wel ontspannen aan toe. Toch merk ik aan mijn focus dat ik Joris mis. Ik ben niet zo geconcentreerd, voel meer onrust, dus minder focus. Op het werk kan ik me dus niet helemaal concentreren en thuis blijf ik bezig tot ik op de bank neerplof om wat tv te kijken. Slapen gaat ook nog niet geweldig, alhoewel daar wel met de dag wat verbetering in zit.

Uit eigen tuin
Lekker luieren
Rondje hondje

Vrijdag

Nog een korte dag werken en dan is het vakantie! Ik kijk uit naar een weekje vrij, even niets, even geen wekker. Niet dat uitslapen lukt, maar ach, het voelt dan toch net anders.
Nadat Mees uit school is, ga ik nog even naar ons pap voor een kop koffie. Daarna ga ik aan de slag met het avondeten. Nou ja, aan de slag. Ik verwarm de oven even voor. πŸ™‚

En na het eten fiets ik even naar het dorp om de Too Good To Go bij Hema op te halen. Afgelopen week probeerden we ook een Overblijver van de Appie, maar dat vond ik een beetje tegen vallen. Deze van Hema is weer een prima verzameling van lekkere dingen. Fijn voor het weekend.

Zaterdag

Om half 6 word ik al weer wakker en ik kan niet meer in slaap komen. Ik pak dan maar even mijn boek om wat te lezen. Het is geen saai boek, maar het lukt me daarna toch om nog wat te slapen tot half 8. Het voelt al bijna als uitslapen.

Verder is het een rustig dagje, met wat opruimen, wassen en een wat langere middagronde met de hond. ‘s Avonds mag ik nog even taxi spelen voor de oudste die een feestje heeft. Als ik haar om 01.00 uur ophaal van het feestje heb ik op de heenrit al wat Happy Hardcore opgezet. De manier om goed wakker te blijven.

Zondag

Laat in bed, dus de zondag kan ik wel een poging wagen om wat uit te slapen. Helaas, dat mislukt nogal. Mijn interne wekker gaat gewoon op tijd af, dus sta ik al om kwart voor 8 langs mijn bed. Dus vanavond maar weer gewoon op tijd naar bed. Als het lukt, want vanavond is er een F1-race.

Verder weinig op het programma vandaag, we maken er een rustige zondag van. Een rondje hardlopen, dat ik ga ik dadelijk al even doen. En verder zie ik het wel, hoe de dag verloopt. Komende week ga ik in ieders geval genieten van een vrije week. πŸ™‚

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Irene
1 jaar geleden

Die originele TikTok pasta met feta heb ik eens gemaakt en vond ik echt totaal niet speciaal. Kruidenkaas is meer mijn ding denk ik. Die mistige foto ziet er mooi uit!

Adriaantje
1 jaar geleden

Ziet er uit als een heerlijke week, ondanks de afwezigheid van…
Mooi hΓ¨, de mist foto, maar ook de andere foto’s.
To good to go heb ik ook als app, maar eigenlijk nog niet gebruikt.
Ik koop vaak uit de bak “wij gooien niks weg”.

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x