Aan de slag met Postcrossing
12 okt

Related Posts

7 Comments

 1. Ria

  Leuk Postcrossing. Ik heb vandaag 10 kaartjes geschreven en verstuurd. Heb ook golfbewegingen, maar wat meer dan 1 per keer dus. Als ik toch aan het schrijven ben…

  Vaak ga ik weer schrijven, als de brievenbus te lang leeg blijft of teveel gevuld wordt met zakelijke post. Tijd voor wat leuks, denk ik dan.

  Ik heb ook een tijdje bijgehouden op m’n blog wat ik stuurde en ontving. Wel een goed idee eigenlijk.

  1. Ria

   Overigens, juist dat gevoel dat je al je doelen zo snel mogelijk zou moeten doen, is wat mij tegenhoudt om mee te doen. Ik vind het een hartstikke leuk idee, maar zou de neiging krijgen om alles binnen zo snel mogelijk te doen ipv te spreiden.

   (had ik dat hier al eens gezegd? zou kunnen)

   1. Aukje

    Het is inderdaad wel een valkuil, maar het besef dat het over een langere periode gaat, neemt ook wel wat druk weg.

  2. Aukje

   Het zorgt inderdaad voor leuke post, altijd weer een verrassing. 🙂

 2. Irene

  Bij mij gaat het ook in golven maar nu is het toch wel weer al heel lang geleden dat ik er nog eentje stuurde. Ben wel benieuwd om je kaartjes te zien ^^

 3. Tine de Jong

  Via huisvlijt kwam ik even buurten bij jou. En postcrossing ken ik wel want een vriendin op Terschelling doet dit ook al heel lang en had dit jaar ook zo gezellige meeting geregeld. Zo konden menige postcrossers elkaar leren kennen. Zelf heel vroeger ook eens gedaan maar nu niet meer.

 4. Cynthia | Cynspirerend.nl

  Ja postcrossing is zo leuk! Mijn man en ik hebben dat jarenlang gedaan!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.