De week van 17 juli

Het is weer zondag(ochtend), altijd een mooi moment om even terug te kijken op de week. Deze week met tropische temperaturen, ik neem mezelf inmiddels voor om niet alle rampberichten over het klimaat te lezen. Alhoewel ik me daar wel erg veel zorgen over maak, het heeft geen zin om er ook nog een angst voor te ontwikkelen.

Maandag

Een dag om vroeg op te starten, want het wordt warm. Dus lopen we al vroeg een rondje met de hond. Ik fiets op tijd even naar mijn vader en doe daarna meteen wat boodschappen. De rest van de dag doe ik het rustig aan. Die warmte en ik gaan niet zo goed samen. Wel maken we nog even een uitstapje, want eindelijk een nieuwe laptop!

Dinsdag

De warmste dag van de week en ik werk een halve dag. Als ik mijn fiets uit de fietsenstalling haal, geeft de thermometer 41 graden aan. Gelukkig heb ik een aardig vaartje, wat zorgt voor een beetje afkoeling. Maar ook in de bossen is het dik boven de 30 graden. De rest van de dag staat er dan ook niet veel op het programma. De tour kijken, wat dingen in huis doen en verder ook vandaag rustig aan.

Een vroege wandeling
Nieuwe aanwinst πŸ™‚
Afkoelen in het zwembad

Woensdag

Weer een werkdag vandaag en daar begint Judith (mijn lieftallige collega) over mijn weekoverzicht op mijn blog. Ze vraagt zich af of ze er ook eens in vernoemd gaat worden, dus bij deze. Mocht je volgende keer een foto willen, Judith, dan kan dat ook gewoon. πŸ™‚
In de avond rijden we naar Oirschot om daar mijn zwager en schoonzus te zien, die over zijn uit Zwitserland. We zien ze niet zo vaak, dus fijn om samen weer even wat te drinken op een gezellig terras. Geen idee waarom we niet vaker naar Oirschot gaan, want het is toch wel een mooie plek en zo dichtbij.

Donderdag

Heerlijk dat het vandaag wat frisser is en laat die regen maar komen. De ramen en deuren gaan open. Dat is bij ouderen soms nogal een dingetje, want het is snel te koud. Maar vandaag niet, dus de frisse lucht kan naar binnen en dat benauwde mag naar buiten. Na een ochtend met een gezellige geheugentraining wordt de middag wat heftiger. Het overlijden van een bewoner gooit me weer even een stuk terug. Het houdt me de rest van de dag bezig en ‘s avonds kan ik er niet van slapen.

Zelfs de vlinders vinden het te warm
Net eten gehad, maar je kunt het altijd proberen
Bezoek aan Oirschot

Vrijdag

Na een gebroken nacht breekt voor de jongste de laatste dag voor de vakantie aan. Hij was al druk aan het aftellen, toe aan vakantie. De meiden halen in de ochtend hun rapport op en ‘s middags gaan we met z’n allen lunchen in het dorp. De vakantie is begonnen! Nou ja, voor een deel van ons gezin. Joris en ik mogen nog even aan het werk. Verder is het een rustig dagje, die wel een beetje lang duurt. Ik mag de oudste nog ophalen van de Tilburgse kermis.

Zaterdag

Een heerlijke wat aanrommel-zaterdag. We brengen eerst de middelste naar scouting, ze gaat een weekje op kamp. Ze heeft er nog niet veel zin in, maar dat gaat vast goed komen. Ik haal nog even een bloemetje in het dorp, ruim wat op in huis en kijk een stukje van de Tour. Aan het eind van de middag gaan we met vrienden barbecuen. Het wordt een gezellige middag en avond, voor herhaling vatbaar!

Kadootjes voor de juf en meester
Ze vallen op, mijn gele schoenen
Figaro komt een kijkje nemen

Zondag

Weinig op de planning vandaag, genieten van het mooie weer. Straks even een Vinted-pakketje maken, zodat die morgen weg kan. Vanmiddag Formule 1 kijken. Veel spannender wordt het niet vandaag.
Voor komende week staat er wel iets heel leuks op de planning, maar daarover volgende week meer. Ik kijk er in ieders geval erg naar uit.

En hoe was jouw week? Ben je de warme dagen goed doorgekomen, ben je al aan het genieten van de vakantie of nog druk aan het werk?

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x