De week van 3 juli

De afgelopen tijd kwam ik wat weekoverzichten tegen op verschillende blogs. Ik vond het leuk om deze te lezen, dus ben ik er zelf ook maar eentje begonnen. Dus hieronder vind je mijn week, die zo achteraf bekeken een prima week was. En hoe was jouw week?

Maandag

Mijn weekend duurt vaak een dag langer, maar deze week werk ik op maandag en ben ik dinsdag vrij. Dan raak ik vaak een beetje van slag, omdat ik wat af moet wijken van mijn vaste structuur. Maar ach, het is een halve dag, dus in de middag kan ik nog genoeg doen. En het is mooi weer, dus geniet ik nog even van alles wat groeit in de tuin.

Dinsdag

Het voelt vandaag als een vrije dag, maar eentje die ik wil benutten voor wat achterstallig onderhoud in huis. De laatste tijd heb ik wat last van opruimwoede en kan ik moeilijk mijn rust vinden. Nou ja, het ruimt wel lekker op en dat is eigenlijk ook wel nodig. Jammer alleen dat het zo vermoeiend is.

Deze framboos in inmiddels opgegeten
De druiven doen het goed
Deze week weer gestart met Hello Fresh

Woensdag

Er staat een lange werkdag op het programma. Deze week zitten we in de Franse week en zijn we met een aantal huizen de strijd aangegaan voor de meeste fietskilometers. Want we zitten nu natuurlijk ook midden in de Tour de France. Bewoners kunnen op hometrainers fietsen of gaan mee met de duofiets of rolstoelfiets. Het weer werkt gelukkig mee, dus er worden veel kilometers gemaakt.

Donderdag

Was het gisteren nog mooi weer, vandaag is het regenachtig, alhoewel het zonnetje zich toch ook weer laat zien. Ik rommel weer wat aan in huis; was draaien, opruimen, schoonmaken en een beetje met mijn blog puzzelen. Toch weer wat bouwen met Divi of houd ik het bij het Neve-thema?
Ondertussen treedt Boris Johnson in Engeland af. Ik ben benieuwd wie de nieuwe huisgenoot van Larry the Cat wordt.

Veel vlinders in de tuin
Een werkdag, dus boterhammen mee
Niet zo lekker in mijn vel, Otis komt even knuffelen

Vrijdag

Vandaag weer aan het werk, de laatste dag van onze Franse week. Eerst moet er nog gefietst worden voor wat kilometers toe te voegen. Het blijft dan toch fijn dat we zo in de bossen zijn en kunnen genieten van de natuur. De middag sluiten we af met een vrijdagmiddagborrel. De dag hakt er goed in, dus in de avond wordt het lekker bankhangen.

Zaterdag

Weer vroeg wakker, het begint te vervelen. Terwijl het huis nog in diepe rust is, zwengel ik de Sims even aan. Vanmiddag gewandeld met PRO Oisterwijk en Frans Kapteijns. Een leerzame wandeling, waardoor ik nu Portugese alg kan herkennen. En waar ik hoorde dat de wilde paarden op de Kampina weg moeten, omdat een aantal bezoekers deze wilde paarden zien als kinderboerderij-dieren die je gezellig kunt aaien en voeren.

Lid geworden van het Humanistisch Verbond
Het is weekend, even de Sims aanzwengelen
Aan de wandel met PRO Oisterwijk en Frans Kapteijns

Zondag

Vandaag staan er niet veel dingen op de planning. Even bij mijn vader langs, een stukje van de Tour de France kijken en de Formule 1-race. Een beetje rommelen achter de laptop, wat blogs lezen, Lekker rustig aan. Dat vind ik eigenlijk altijd wel prettig op zondag.

Zo kan ik rustig door naar de komende week, waar de meiden de laatste dagen van de toetsenweek ingaan (en daarna dus gewoon al vakantie hebben), ik natuurlijk ook nog wat dagen mag werken en er een kinderfeest op het programma staat.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x