Meteen naar de inhoud

1. Gewoon van me af typen1 minuten

Het is al een tijd geleden dat ik een blog typte. Op een ander domein, in een ander tijdperk. Of zoiets.
Maar ik mis mijn uitlaatklep, mijn plekje om verhalen en foto’s kwijt te kunnen. Waar ik mijn gedachten kan ordenen, gewoon van me af typen.

Ik ben een piekeraar en een doemdenker. Daardoor zit mijn hoofd regelmatig vol met onnodige gedachten en allerlei rampscenario’s. Door regelmatig mijn hoofd leeg te maken, hoop ik dat te verminderen. Waardoor ik beter kan slapen, want dat gaat de laatste tijd ook niet zo lekker.

Nu is het niet zo dat ik hier mijn rampscenario’s met jullie ga delen. Ik geloof niet dat iemand daar vrolijk van wordt. Ik zeker niet. Het komt er eigenlijk op neer dat ik hier de leuke dingen plaats, foto’s waar ik trots op ben of filmpjes waar ik graag naar kijk. En dat die leuke dingen dan de plaats in nemen van die gedachten en rampscenario’s in mijn hoofd. 

Dus met een hoop positiviteit de negativiteit verdrijven. Ik heb er zin in!

1 reactie op “1. Gewoon van me af typen1 minuten

  1. Pingback: 3. Twitter – Aukje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: