Geluisterd #2
26 jul

Related Posts

2 Comments

 1. mie

  Ik ben heel benieuwd naar ‘gestolen kinderen’. Ik ken ene paar uit het buitenlands geadopteerde vrouwen die het daar heel moeilijk mee hebben en dat blijkt een wereldje vol onfrisse praktijken. Zij zetten daar een hoop acties rond op in de hoop dit soort van adopties te laten verbieden.

  Ik ben beginnen luisteren naar Damn Honey. Ik ben nog niet ver, aan aflevering 25 ongeveer (want het zijn er al een pak meer) maar ik vind het heel inspirerend en ook soms troostend om dingen benoemd te horen waar ik zelf ook mee zit.

  Ik was in corona beginnen luisteren naar de volksjury en ben daar nu helemaal met bijgebeend. Maar als er een nieuwe aflevering uitkomt, luister ik altijd.

  En heel tof vond ik de podcast Viva Lanoye over het leven van Tom Lanoye. Die is zo goed gemaakt!

  1. Aukje

   Dank je wel voor de fijne tips!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.