Nieuwe aanwinst: Instax Mini Evo

Als fan van Hipstamatic heb ik duidelijk ook een zwak voor de Instax-camera’s. De camera’s van Fujifilm, waarmee je foto’s kan maken en direct kan printen. Net als een Polaroid-camera. Het nadeel ervan is dat het fotopapier nogal prijzig is. Dus die camera bewaar je dan voor speciale momenten. Ik heb me steeds ingehouden om er eentje te kopen, omdat je die dus niet vaak gebruikt en je met dat dure fotopapier zit. Maar ondertussen had ik me ook bedacht dat het wel leuk zou zijn om een klein printertje te hebben, waarmee je foto’s af kunt drukken.

Laat dat nu precies zijn wat de Instax Mini Evo doet. Je kunt er foto’s mee maken, deze direct printen. Maar je kunt ook foto’s vanaf jouw telefoon printen. Helemaal fijn is dat er een klein intern geheugen in zit, waar je foto’s kunt opslaan (ik geloof zo’n 45) en dat je dus kunt kiezen welke je af wil drukken. En je kunt er ook nog een geheugenkaartje in doen, zodat je de opslag nog uit kunt breiden.

Dit is ‘m dan
Via de app koppelen aan mijn telefoon
En printen maar.
Tada!

Bij de foto’s die je maakt heb je ook nog de mogelijkheid om filters toe te passen. Dat vind ik, als Hipstamatic-fan, natuurlijk een hele leuke toevoeging. Ik merk wel dat ik toch wel goed na ga denken over waar ik dan een foto van wil maken, ondanks dat geheugen en natuurlijk is een telefoon altijd veel handzamer om mee te nemen. Dus deze wordt echt voor de bijzondere momenten.

Inmiddels heb ik wel bij Etsy een lensdop besteld. Want wil ik de camera echt mee gaan nemen, dan wil ik die lens wel graag beschermen. Nu durf ik dat nog niet zo goed, zo’n lens vind ik wel erg kwetsbaar. Ik bestelde een roze, wat me een reactie van de verkoper opleverde. Die had hij namelijk nog geen verkocht, dus of ik daar een foto van wilde maken als ik ‘m binnen had. πŸ™‚

Ik denk dat deze camera nog veel plezier op gaat leveren. Ik moet nog even puzzelen met het bewaren van de gemaakte en geprinte foto’s. Volgens de beschrijving kun je die ook digitaal delen. Maar dan zul je die hier op mijn blog wel voorbij zien komen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaantje
1 jaar geleden

Oh dit is mooi, ik denk dat ik mijn verlanglijstje ga wijzigen.
Ik heb er een miniprintertje op staan. crafts & nog wat miniprinter.
Maar dit lijkt me veel handiger.

Ilona
Ilona
1 jaar geleden

Wat een mooi apparaat. Ik vind het ook super handig dat je foto’s van je telefoon kan printen. Ik ga ‘m even onthouden.

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x