Doel behaald, deel 1

Er zullen vast nog wel meer berichten volgen over het behalen van mijn doelen, dat mag ik tenminste hopen. Dus deze noem ik dan maar deel 1. Want had ik het afgelopen week nog over 101 doelen, het zijn er inmiddels 100. Gisteren kon ik er al eentje wegstrepen.

Volg een creatieve workshop/cursus

Gisterochtend ging ik met onze spiegelreflexcamera op pad. Die camera lag weg te stoffen in een tas en dat vind ik toch zo zonde. Maar echt goed foto’s ermee maken, dat lukte niet meer zo. Want waren al die knopjes voor en hoe zat het allemaal ook al weer? Een opfrisworkschop, gegeven door Carla van Iersel, kwam dus goed van pas.

Ik twijfelde nog om een hele basiscursus te gaan doen. Alweer, want in een ver verleden had ik die al eens gedaan. Maar ik ben blij dat ik het advies van Carla volgde en me inschreef voor de workshop. Want dat was precies wat ik nodig had. Weer even die camera goed bekijken, opnieuw nadenken over iso’s, diafragma’s en sluitertijden. Ik begreep beter waarom mijn foto’s niet meer goed lukte en ging fanatiek aan de slag.

We hadden op een fijne plek afgesproken, bij Groot Speijk in de bossen. En met die prachtige herfst is het heerlijk om met die camera bezig te zijn. De mooie kleuren, die steeds meer tevoorschijn komen, het fijne licht en allerlei mooie paddestoelen.

https://flic.kr/p/2nQrkDB
https://flic.kr/p/2nQtXHW
https://flic.kr/p/2nQwbmG

Het was een uitstekende besteding van de zondagochtend. Zo fijn om weer met die camera bezig te zijn, om op zoek te gaan naar die mooie foto. Wat heerlijk om daar energie van te krijgen. Dat heb ik gemist.

https://flic.kr/p/2nQtXKz

Mooi meegenomen dat ik nu een doel af kan vinken, maar nu wil ik dat fotograferen wel wat beter bijhouden. Het is het perfecte seizoen om dat te doen, als het tenminste niet de hele herfst gaat regenen. 🙂
Voor deze week zijn de voorspellingen al heel goed, geen reden om niet even op pad te gaan. Op zoek naar paddestoelen.

En ondertussen ga ik rustig door met de andere doelen, ik zal regelmatig een update geven.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mevrouw Niekje
1 jaar geleden

Wat leuk! En met zo’n lijst dwing je jezelf om dingen te doen. Ben benieuwd naar je updates voor de resterende 100. Ik heb mezelf een 90 dagen challenge gegeven, daar blog ik binnenkort over. Ik houd er van om lijstjes af te werken, dus grijp ik iedere gelegenheid aan!

Ria
Ria
1 jaar geleden

Mooi!

Die doelen klinken steeds beter, want weer meer fotograferen wil ik ook 😁

Jascha
Jascha
1 jaar geleden

Mooi! Vooral die foto’s van de paddenstoelen vind ik erg mooi geworden. Lekker hè een lijstje afvinken.

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x