De week van 19 september

Vorige week plaatste ik geen weekoverzicht. Ik had niet zoveel foto’s gemaakt, het was niet zo’n heel spannende week en had er eigenlijk gewoon even geen zin in. Maar door één van mijn trouwe lezers (lees: mijn dochter) werd het weekoverzicht gemist. Daarom deze week gewoon weer een weekoverzicht, ik houd mijn lezers graag tevreden. πŸ™‚

Maandag

Na een rustige zondag is het weer tijd om aan de slag te gaan. Vooral met de berg was, die zich heeft opgestapeld. Ondertussen kijk ik stukjes van de uitvaart van Queen Elizabeth. Het is een erg indrukwekkende vertoning, die zorgt dat ik steeds net wat langer kijk dan ik eigenlijk gepland had.
‘s Avonds mogen we naar school. Deze eerste weken na de zomervakantie zijn regelmatig gevuld met kennismakingsgesprekken en informatie-avonden. Nog even doorzetten…

Dinsdag

Na een dagje werken staat er in de avond weer een gesprek op de planning. En een informatie-avond. Dus splitsen we ons op en ga ik na het eten richting de school van de jongste voor een kennismakingsgesprek met de juf. Nou ja, kennismakingsgesprek is het niet. We lopen al heel wat jaren rond op school, dus ken je inmiddels alle leerkrachten wel. Maar het is fijn om elkaar even te zien en te merken dat we allebei wel hetzelfde beeld hebben van de jongste.

Die draait weer volop
Tussendoor de uitvaart kijken
Lunch!

Woensdag

Een dag thuis en ik kan er goed aan wennen, die dag midden op de week vrij. Ik start met een rondje hardlopen en daarna rommel ik wat in huis. Ik doe wat boodschappen en voordat je het weet is het al weer bijna 12 uur en ga ik richting school. Omdat de jongste niet gaat afspreken, kunnen we mooi even naar de bibliotheek en even bij mijn vader op bezoek. Dan weer naar huis, om op tijd te beginnen met koken. Er staan nog wat trainingen op het programma, waardoor we vroeg moeten eten.

Donderdag

Vandaag een korte dag werken, de jongste ophalen van school en samen even over de markt. Op school staat morgen een gonzende lunch op het programma en voor de voetbalwedstrijd van zaterdag ben ik aan de beurt voor het fruit, dus een stop bij de groente- en fruitkraam is meer dan logisch. Fijn dat ze meteen alles in de tas doen en we geen onnodige zakjes mee naar huis hoeven nemen.

Vrijdag

In de ochtend aan de slag met het fruit, daarna wat rustig aan, want ik werk in de middag en avond. Dat blijft toch wel wennen, alhoewel ik me ook besef dat ik het niet heel vervelend vind. Er hangt toch een andere sfeer, het is een wat ander contact met de bewoners, Ik merk alleen wel dat ik na zo’n dienst wel heel erg moe ben. Dat komt misschien ook wel doordat ik nogal enthousiast de muziekmiddag heb gedaan. πŸ™‚

Op weg naar school
Pluis
Creatief bezig

Zaterdag

Een drukke dag vandaag, die al vroeg begint op het voetbalveld, in de regen. Een spannende wedstrijd, die wordt gewonnen, dus met goede zin gaan we door naar de atletiek. Daar doet de middelste mee aan de clubkampioenschappen. Ook met goed resultaat, ze staat op het hoogste plekje van het podium. Dan naar huis voor een momentje rust en dan door naar de familiedag. Een vreemde dag, zo zonder ons mam. Maar toch ook gezellig en fijn om iedereen weer te zien.

Zondag

De dag alweer goed begonnen met een rondje hardlopen met Evy. Fijn om vroeg in de ochtend door het dorp te lopen, met nog bijna niemand op straat. Ook weinig andere lopers, maar dat kan komen doordat vandaag de Ten Miles in Tilburg is. Joris gaat daar vanmiddag ook lopen. Wij gaan met de trein die kant op om hem aan te moedigen. En tussendoor duiken we de Lochal even in.

En dan zit deze week er ook alweer op. De zomervakantie lijkt alweer zover weg, terwijl het eigenlijk nog niet zo lang geleden is. Maar de herfst vind ik ook wel weer genieten. Heerlijk hoe de kleuren en het licht veranderen. Ik blijf het een bijzonder seizoen vinden.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x