misted window with question mark

365 vragen in 365 dagen

Op verschillende blogs zag ik het voorbij komen, de 365 vragen. Iedere dag van het jaar beantwoord je een vraag. En dat kan over van alles gaan, dat moet ook wel met 365 vragen. Het leuke van al die vragen is, dat het een mooi beeld geeft van hoe je in het jaar staat. En als je het een aantal jaren doet, geeft het een mooi beeld hoe je over de jaren heen verandert, anders gaat denken of soms gewoon hetzelfde blijft.

Het is wel een hele uitdaging, want het is natuurlijk wel de bedoeling dat ik iedere dag een vraag beantwoord. Inmiddels heb ik mijn notitie-app en mijn herinneringen-app al aan het werk gezet, zodat ze mij kunnen ondersteunen. Ik ken mezelf namelijk, ik heb dan wel wat ondersteuning nodig. Ik vergeet het anders een paar dagen, dan wil ik die weer inhalen, vergeet dat dan weer en blijf ik achter lopen.

Maar de uitdaging begint eigenlijk al met het verzamelen van 365 dagen. Nu heb ik al input gevraagd van Irene, die me een mooie lijst toestuurde. Maar deze wil ik niet één op één kopiëren, dus probeer ik overal vragen vandaan te halen. Daar kan ik jouw input ook zeker bij gebruiken!

misted window with question mark
Photo by Julia Filirovska on Pexels.com

Daarom vind je hieronder een contactformulier, waarmee je jouw vraag kunt stellen. Bij de vragen op mijn blog komt niet te staan wie deze heeft ingestuurd, dus vraag alles wat je wilt weten. Ik ben erg benieuwd! De verplichting van naam en e-mail heb ik ook van het formulier gehaald, dus je kunt jouw vraag ook anoniem stellen.

Ik start met beantwoorden van de vragen per 1 september. Per maand komen dan de vragen en antwoorden online te staan.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] ik deze vragen zo onder elkaar zet, moet ik toch even denken aan de 365 vragen. Ik blijf dat een leuk idee vinden, maar ik vind het zo lastig om dat iedere dag vol te houden. Dit […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x