10. Leenauto

Binnenkort starten we met een nieuw autotijdperk. Onze auto wordt ingeruild* voor een auto, die niet van ons is. Een leenauto, een auto die verbonden is aan een abonnement. En deze leenauto kunnen andere mensen ook weer lenen.

Een tijdje geleden liet Joris mij de site van Lynk & Co zien. Hij vond dat wel een interessante optie voor ons, een maandabonnement op een auto, die je ook nog eens kan delen met anderen. Een auto die je niet in je bezit hebt, waarbij kosten van onderhoud, verzekering etc zijn verwerkt in het maandbedrag. En waarmee je ook nog eens duurzamer kunt gaan rijden.

Ik was dus al snel om, de aanmelding was zo gedaan en nu wachten we op onze Lynk & Co auto. Een auto, die er al heel snel zal zijn. Want na de aanmelding en de definitieve bevestiging kwam al snel het bericht dat we de auto op konden halen of af laten leveren. We kozen voor het laatste, dus volgende week zal onze leenauto al arriveren!

Dan begint de grote ontdekkingstocht, want volgens mij zitten er behoorlijk wat opties op de auto. En we gaan ook nog even puzzelen hoe dat zit met het uitlenen van de auto. De app van de auto staat in ieders geval al op mijn telefoon. Nu wachten op de auto. Ik houd je op de hoogte!

Met op het einde van dit filmpje een mooie opmerking over 3 kinderen…

* Dat is natuurlijk nog wel afhankelijk van hoe de auto bevalt. Vooral voor mij is belangrijk dat alles goed op hoogte instelbaar is, het is wel handig als ik bij het gaspedaal kan. πŸ˜‰

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x