2. Nagenieten

Voor de kinderen is de laatste week van de zomervakantie van start gegaan. Joris en ik zijn inmiddels al wel weer aan het werk. Ik vind dat wel fijn, als dat zo samenvalt. Je kunt net wat langer blijven liggen en de vaste structuren kunnen nog even wachten. Het is nog even een weekje uitdrijven en ook al een beetje nagenieten.

Want al moest ik behoorlijk wennen tijdens onze vakantie in Tsjechië, het was zeker ook genieten. Het is een prachtig land met veel groen en veel mooie steden en dorpen. We hebben gewandeld, maar ook geraft. We hebben geluierd, maar ook mooie steden bekeken. Het was een prima vakantie.

Zou ik nog een keer naar Tsjechië gaan? Dat weet ik eigenlijk niet. Ik vond de heen- en terugreis pittig. Dat kwam ook doordat we het in één dag hebben gereden, dat zou ik zeker niet meer doen. Ik denk wel dat er nog een hoop valt te zien. En wellicht een weekend naar Praag, want dat ik die mooie stad heb gezien is inmiddels al heel wat jaren geleden!

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x