Meteen naar de inhoud

8. Verkleuren2 minuten

Afgelopen week viel de eerste opdracht van Anders Kijken in de Herfst in mijn mailbox, met als onderwerp ‘Verkleuren’. Een onderwerp wat me meteen aanspreekt, want hoe mooi is het dat als om je heen verandert in de herfst. En met deze foto-opdracht in mijn achterhoofd vielen al die verkleuringen alleen maar meer op.

Verkleuren

Als je dan ook nog een wandeling door de bossen maakt, zie je overal verkleuringen en gaat de gemiddelde snelheid een flink stuk omlaag, omdat ik zo vaak stil sta om foto’s te maken. Dat is ook meteen één van de redenen dat ik graag alleen ga wandelen. Je kunt met mij echt niet even lekker kilometers maken.

Herfst
Herfst
Herfst
Herfst

De opdracht voor de komende week is inmiddels ook weer binnen, ik kan weer aan de slag deze week. Ik had zelfs al een beetje een vooruitziende blik. Volgende week meer!

Herfst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: