Favoriete foto’s van 2022

Aan het eind van de jaar kijk ik altijd even terug naar alle foto’s die ik heb gemaakt. Omdat ik er een aantal uitzoek voor de jaarlijkse kalender, maar ook om gewoon eens terug te kijken (en meteen wat op te ruimen). Het is meestal een allegaartje. Dan zijn er altijd een paar die er uitspringen. Dus deze keer heb ik per maand gekeken naar wat er voor mij het meeste uitspringt. Die vind je in het overzicht hieronder, met een korte toelichting.

Januari: een wandeling van Oisterwijk naar Moergestel en onderweg zie ik dit zo uit het water steken. Het geeft een bijzonder beeld, dus ik moet het even vastleggen.
Maart: ieder jaar weer geniet ik van de bloesem in de bomen komt. Op de hoek van de straat staat deze magnolia, een prachtige boom. Volgens mij heb ik van ieder jaar dat we hier wonen wel een foto van, het verveelt me nooit.
Mei: een foto niet gemaakt in deze maand, maar die wel bij deze maand hoort. Op het strand van Groede, tijdens de zomervakantie zo’n 40 jaar geleden, ons mam en ik.
Juli: met Joris ga ik naar Hasselt, weer naar België dus. 🙂 We komen een goed advies tegen.
September: één lid van de beestenboel. Volgens mij degene die het meeste zijn eigen plan trekt, het erg gezellig vindt bij de buren (dat is gelukkig wederzijds) en soms wordt thuis gebracht, zodat ie ook weer een keer bij ons is.
November: ieder seizoen heeft weer iets moois. Maar de herfstkleuren staan hoog in het favorietenlijstje. Dus dan is het regelmatig even stoppen op weg naar mijn werk.
Februari: het lijkt hier wel herfst, de paraplu maakt het plaatje compleet. Waarom die daar zo hangt? Geen idee, maar de foto blijft mijn aandacht trekken, dus daarom komt ie hier terecht.
April: mooie avondluchten zorgen voor een mooi moment om even stil te staan en te kijken. Ik houd van de kleuren die de lucht dan heeft. Maar het is lastig om dat goed vast te leggen.
Juni: een mooi winkelcentrum in Brussel. Deze maakte ik in de avond, vandaar de luiken, maar ook minder mensen. We waren daar voor een concert en maakten er meteen een gezinsuitje van.
Augustus: ik vond het een hele reis, naar Italië. Maar ik moet toegeven, het is een prachtig land. Hier een doorkijkje bij één van de plaatsjes van Cinque Terre.
Oktober: nog lang genieten van mooi weer. In oktober nog in korte broek door de bossen wandelen.
December: afgelopen week werden we nog getrakteerd op echt winters weer. Met witte weilanden, bevroren vennen en fijne mistige doorkijkjes. Ondanks de kou is het toch heerlijk om op pad te gaan.

Het voelt soms wat vreemd om terug te kijken op afgelopen jaar. Omdat het verdriet oproept, maar er toch ook mooie momenten zijn geweest. Mooie momenten om te koesteren.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaantje
Adriaantje
1 jaar geleden

Wat leuk zo’n jaarverslag!

Mevrouw Niekje
1 jaar geleden

Wat een mooie foto’s! Ik zou willen dat ik zo mooi kon fotograferen. Er zitten er een paar bij die ik wel zou willen hebben als ansichtkaart om te versturen bij speciale gelegenheden.

Michelle Verdienen
1 jaar geleden

Leuke foto’s. De kat ziet er super schattig uit.

Tine de Jong
2 maanden geleden

Die foto van je ma en jou is toch wel heel erg mooi. Maar zeker ook de andere fotos zijn erg mooi.omdat ze ook een verhaal vertellen. Je moet echt hiermee doorgaan.

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x