Terwijl ik de eerste week van Anders Kijken in de lente (oftewel Lentekijken) aan het afronden ben, ploft de opdracht voor week 2 in de mailbox. De lente is nu dan dus echt begonnen! En dat merkte ik ook volop de afgelopen week, terwijl ik foto’s maakte met als onderwerp ‘Fotografeer jonge dingen.’ Bij mij trekken dan vooral de bloesem in de bomen en de jonge knoppen aan de takken mijn aandacht. Vandaar dus weer een groeiende collectie bloesemfoto’s.

Om al die foto’s te verzamelen heb ik op Flickr een album aangemaakt voor al de Lentekijken-foto’s. Hieronder vind je er ook een paar van afgelopen week. Wel fijn hoor, al dat groen wat weer tevoorschijn komt. Ik kan daar echt erg van genieten. En nu is het ook wachten tot de bomen in onze straat weer helemaal vol staan met bloesem, dat is ieder jaar prachtig om te zien!

Week 1
Week 1
Week 1
Week 1

Pin It on Pinterest

Share This