Met de carnavalsvakantie was ik een weekje vrij, een week die volgde op een zeer winters weekje. Dat kun je je nu al haast niet meer voorstellen. Maar goed, dat weekje vrij was een mooie aanleiding om er even tussenuit te gaan. Zelf ben ik deze hele corona-tijd ‘gewoon’ aan het werk gebleven, maar Joris werkt vanaf maart vorig jaar vanuit huis en wilde, zoals hij het zelf zei, wel eens andere muren zien.

Dus boekten we een midweekje in een huisje in een vakantiepark. Lekker dicht bij zee, waar we dan ook dagelijks naartoe wandelden. Het weer viel misschien wat tegen, maar ik moet bekennen dat ik daar geen last van had. Heerlijk om uit te waaien aan zee, om een heel stuk over het strand te wandelen en gewoon even niets doen. Een geslaagd weekje weg, het was fijn bijtanken.

Renesse
Renesse
Renesse

En ja, op de middelste foto zie je onze hond Puk vrolijk los rennen. Dat doen we eigenlijk nooit, omdat het op veel plekken niet mag, maar ook omdat hij nogal snel is afgeleid door eenden of andere gevleugelde vrienden. Zoals een meeuw, die hij spotte om er vervolgens als een gek achteraan te gaan. Daar hielp geen snoepje tegen en de keren daarna ging hij dus gewoon weer aan de riem.

Pin It on Pinterest

Share This