Een korte wandeling bij Kasteel Stapelen

Onze oudste had een toets op school en de tijd om naar school te fietsen (het is een eindje) was te kort. Dus bracht ik haar naar school met de auto. Een mooi excuus om weer eens een rondje rond Kasteel Stapelen te wandelen, want dat zit daar echt om de hoek.

Om het kasteel ligt een mooi park, dus het is ook prima geschikt voor een (kleine) wandeling. Met het zonnetje erbij een goede manier om mijn tijd door te komen.

Kasteel Stapelen
Kasteel Stapelen

Het is alleen wel een beetje vreemd om naar die foto’s te kijken, naar dat zonnetje. Als ik nu naar buiten kijk zie ik een hele hoop sneeuw en is het zonnetje ver te zoeken.

Kasteel Stapelen

In het park vind je een ook een soort kunstwerk, voorzien van allerlei graffiti. Misschien dat de tekst daarvoor ook wel erg uitnodigend is. Zelf vind ik het een beetje uit de toon vallen, zo in de park met hoge bomen en een oud kasteel.

Kasteel Stapelen

6 reacties op “Een korte wandeling bij Kasteel Stapelen”

  1. Hadden jullie geen sneeuw ontvangen want dan waren dit vast ook mooie sfeerbeelden geweest. Maar zo vond ik het ook al erg mooi. Het is voor mij hier geheel onbekend en ik vond het kasteel dan ook erg mooi. En je had kleine zon daarbij want die gaf het kasteel ook even een blosje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.