De eerste maand van het nieuwe jaar zit er al weer op, een mooi moment om weer eens de terugkijk-berichten op te starten. Ik vind het fijn om terug te kijken op leuke en mooie dingen, dingen om te onthouden of nog wat extra aandacht te geven. Dan blijven ze extra goed hangen in mijn geheugen en kunnen ze de ruimte innemen van de minder leuke dingen.

Ik maakte al meer terugkijk-berichten en ik denk dat ik diezelfde indeling maar aanhoud. En ik ben ook benieuwd naar de dingen waar jij graag op terugkijkt. Dus laat ze achter in de reacties. Of laat het me weten via een persoonlijk bericht.

Instagram

Het was een erg mooie fotomaand, af en toe heerlijk koud met een mooie heldere lucht. Maar ook minder mooie dagen leverde toch fijne plaatjes op. Dat motiveert mij weer om ook bij wat minder weer gewoon op pad te gaan. Met de lockdown is dat ook een beter moment, want dan is het een stuk rustiger in de bossen.

Boeken

Met de start van het nieuwe jaar, start er ook weer een nieuwe lees-challenge. Nu ben ik nooit zo goed in het afronden van challenges, maar bij deze lukt het me al een aantal jaar om ‘m aan het eind van het jaar netjes af te ronden. Het enige wat ik hoef te doen is boeken lezen en dat lukt me wel. Zo las ik inmiddels 3 boeken en lig ik volgens Goodreads voor op schema van mijn challenge om dit jaar 32 boeken te lezen.

Op dit moment lees ik De Gebroeders B. door Steffie van den Oord. Een verhaal dat zich afspeelt in 1798 en dat zorgt ervoor dat het even duurt voordat ik goed in het verhaal kom. Het is alweer even geleden dat ik een historische roman heb gelezen. En hoewel ik dat op zijn tijd wel interessant vind, kan het dus even duren voordat het me echt pakt.

Netflix

Veel mensen gingen ons voor, maar we zijn begonnen met het bekijken van The Crown. Waarom we daar niet eerder aan begonnen zijn? In mijn hoofd was dit één of ander kostuumdrama en dat is nu eenmaal niet iets wat ik graag bekijk. Maar dat blijkt het dus helemaal niet te zijn. Inmiddels zitten we zo aan het einde van seizoen 1 en gaan we er helemaal in op. Wat heerlijk dat we nog 3 seizoenen in het vooruitzicht hebben.

Blogberichten

Ik merk dat ik wat meer ritme vind in mijn blog. Dat ik het weer leuk vind om er mee bezig te zijn, dat het me ontspanning geeft om berichten te maken. Dat ik ook weer meer blogs van anderen aan het lezen ben en dat ik niet te streng ben naar mezelf. Als ik even niets weet, dan is dat prima. Dat komt dan wel weer. Misschien heeft dat er wel voor gezorgd dat ik de afgelopen maand toch aardig wat berichten plaatste.

De meest gelezen zijn deze:

Januari sluit ik met een goed gevoel af, door naar februari. De maand waarin we hopelijk nog gaan genieten van mooi winterweer, de basisschool weer open gaat, we weer een aantal afleveringen van The Crown gaan bekijken, maar ook helemaal opgaan in Wie is de Mol.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: