Intussen op Twitter

De sociale media, soms ben ik er helemaal klaar mee, maar het helemaal loslaten lukt me niet. Alhoewel dit met Facebook de laatste tijd wel aardig lukt. Van alle sociale media vind ik dat toch wel de meest energie-vretende. Dus waarom zou ik dat dan nog gebruiken. Mijn account heb ik inmiddels geminimaliseerd. Ik gebruik het nu eigenlijk alleen nog om berichten, die voor Ontvang een Kaartje binnen komen, te beantwoorden. En dat bevalt prima.

Maar zoals ik al schreef, om het helemaal los te laten, dat vind ik een lastige. Dus ben ik de laatste tijd weer wat meer op Twitter te vinden. Hoewel dat soms nogal bekend staat als een nogal negatief medium, vind ik dat behoorlijk meevallen. Het ligt er maar net aan wie je daar volgt en hoe mooi is het dat je dat gewoon zelf kan kiezen. En zo kan het ook zo maar gebeuren dat je een aantal mooie berichten bij elkaar hebt verzameld.

Zoals een fijne tip over een podcast over John Lennon.

Een leuk berichtje dat ik op zondagochtend voorbij zie komen.

https://twitter.com/DeHeldin/status/1337931095896174610

Of gewoon een heel mooi flimpje

Een grappige foto. En ik zie nu inderdaad steeds Koekiemonster. 🙂

En kattenfilmpjes, die doen het ook altijd goed.

Dus er is genoeg leuks, grappigs en moois te vinden op Twitter, ik blijf er nog wel even rondhangen.Mocht je me willen volgen, ga dan naar mijn twitter-account.

Tips voor leuke accounts om te volgens zijn natuurlijk ook altijd welkom!

Afbeelding van Firmbee via Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.