De laatste keer dat ik terug keek op een maand was in juni. Daarna ging de vakantiemodus aan, waren er nog een hoop corona-ontwikkelingen, kwam mijn blog helemaal stil te leggen, kwam er af en toe een blogje online en zit ik inmiddels weer meer in de ‘ik vind het toch nog steeds leuk, dat bloggen’ modus. Dus vond ik het ook wel weer tijd om terug te gaan kijken op oktober.

Een maand waarin corona verdrietig dichtbij komt, ik niet snap waarom er niet wat strengere maatregelen komen en heel die corona weer een hoop energie vreet. Soms is het lastig om positief te blijven, vind ik mezelf te vaak negatief. En dat wil ik graag veranderen. Misschien kan het bloggen me daarbij helpen. Dus eens kijken naar de mooie en leuke dingen van oktober.

Instagram

De herfst is in volle gang en ik geniet van de kleuren om me heen. Het is echt een favoriet seizoen, er gebeurt zoveel. Dus gingen we regelmatig de bossen in, spotte ik veel paddenstoelen en ging ik aan de slag met mijn nieuwe camera.

Boeken

Voor lezen maakt het bij mij niet uit welk seizoen het is, dat gaat gewoon door. Vooral als het buiten slecht weer is, is het heerlijk om te verdwijnen in een boek. Op dit moment lees ik Lieve Edward, een verhaal over een vliegtuigongeluk waarbij maar één persoon het overleeft. Dat is Edward. Ik vind het een bijzonder verhaal en het boek leest prettig. Binnenkort meer over dit boek.

Natuurlijk waren er ook weer genoeg spannende boeken, die ik heb gelezen. Ik schreef er al eerder een blog over. Daar komen er vast nog wel een paar bij. Alhoewel het lezen van een roman ook wel weer erg prettig is.

Netflix

Over Netflix valt er weinig te vermelden. De afgelopen weken waren we in de ban van Wie is de Mol, waar we braaf iedere zaterdagavond klaar voor zaten. Mocht je nog Netflix-tips hebben, ze zijn welkom! Vooral series met afleveringen van een half uur, die we samen met de meiden kunnen bekijken. We keken afgelopen week de eerste aflevering van Emily in Paris, maar dat werd hier nog niet heel enthousiast ontvangen.

Blogberichten

Tja, veel heb ik niet geblogd deze maand, ik ben eigenlijk pas net weer begonnen. En ben ik echt weer begonnen, of is het een tijdelijke opvlieging. Hoewel er een hoop valkuilen op de loer liggen, die me energie kosten, merk ik ook dat het bloggen energie oplevert. Het blijft fijn om wat van me af te schrijven, om eens terug te kijken.

De meest gelezen blogs van afgelopen maand zijn :

Niet zo verrassend, dit zijn de enige berichten die ik deze maand heb geplaatst. 🙂

Ik ben benieuwd wat november gaat brengen. Zelf zal ik veel aan de slag gaan met mijn camera, lees ik weer wat boeken en wordt het vast wennen aan de kou. Want na die mooie herfst, komt de winter al steeds meer in zicht.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: