Zomervakantie: anders dan gepland, maar zeker zo leuk!

Vorig jaar hadden we het er al over, we gaan eens op zoek naar een eigen tent. Maar eerst naar Portugal. Zoals je al kon lezen, werd het hele Portugal avontuur geannuleerd, dus werd onze zomervakantie een vraagteken. Waardoor de sluimerende plannen van de zoektocht naar een tent weer werden aangewakkerd. En wat doe je dan? Dan ga je naar De Wit, de grote campingwinkel in Schijndel.

Zonder stokken

We besloten met z’n twee├źn te gaan, op een vrijdagavond, hopend op niet te veel drukte. Met die drukte viel het gelukkig mee en we keken rustig rond. Van te voren hadden we al op internet rondgekeken en hadden daar al wel een tent gevonden, die ons wel wat leek. We vonden de tent tussen al die anderen, bekeken alles goed en besloten dat het goed was. Dat hadden meer mensen bedacht, er waren er niet veel meer op voorraad. Maar we waren op tijd, dus met tent en zonder stokken (die moesten we nog even ophalen op een verlaten industrieterrein) vertrokken we weer bij De Wit. Waar we trouwens van het personeel al hoorden dat het er goed druk was geweest en er veel tenten waren verkocht.

Op de camping

Door deze opmerking leek het ons toch wel een goed plan om alvast een camping te reserveren voor de zomervakantie. Met 3 kinderen vind ik het zelf altijd prettig om te weten waar ik terecht kom. Dus startte de online zoektocht naar een camping in Nederland. En die zijn er een hoop en heel veel verschillenden. Gelukkig hebben Joris en ik allebei wel een duidelijk beeld van wat we niet willen, dus dat maakt de zoektocht een heel stuk gerichter. We kwamen een site tegen van een natuurcamping met zwemmeer, niet te klein en niet te groot met goede reviews. De goedkeuring van de kinderen kwam (niet onbelangrijk) en de reservering is gedaan.

Nog even wennen

Dus we zijn er weer klaar voor, voor de zomervakantie. Een hele andere dan we gepland hadden, maar zeker eentje waar ik ook veel zin in heb. Voor de zomervakantie gaan we nog even een weekendje proefkamperen in de buurt. Wennen aan de tent en ontdekken of we nog wat dingen missen. Inmiddels is er ook een aanhangwagentje bijgekomen, zodat we zeker alles mee kunnen nemen. Tja, als we dan iets bedenken, dan moet het ook maar meteen goed geregeld worden. ­čÖé

En omdat ik me nu al weer een echte kampeerder voel, heb ik meteen maar even een nieuwe categorie aangemaakt. Daar kun je alle blogs lezen over onze kampeeravonturen. Hopelijk volgen er nog een heleboel!

3 reacties op “Zomervakantie: anders dan gepland, maar zeker zo leuk!”

  1. Pingback: Terugkijken naar juni - Aukje Leermakers

  2. Pingback: Mijn kampeergeschiedenis deel 3, kamperen met kinderen - Aukje Leermakers

  3. Pingback: Mijn blog in 2020 – Aukje Leermakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.