Het vraagteken dat zomervakantie heet

We wilden een keer wat anders, niet met de auto naar Frankrijk, maar dan toch een keer wat verder weg. Na een zoektocht kwamen we uit bij Portugal. We boekten een vlucht, vonden 2 mooie plekken om te verblijven en huurden een auto om daar te komen. We waren er helemaal klaar voor, een mooie zomervakantie in het vooruitzicht, het was alleen nog wel lang wachten vanaf december.

Dat lange wachten werd ineens een tijd van onduidelijkheid. In plaats van uitkijken naar de vakantie werd het steeds meer de vraag kan het nog wel door gaan? En mijn behoefte aan duidelijkheid werd steeds groter. Die duidelijkheid kwam deze week, want onze vlucht werd geannuleerd. Nu is het dan echt zo, wat ik eigenlijk al wel wist of wat in ieders geval de grootste kans had, geen Portugal dit jaar.

Daarmee ontstaat er een vraagteken voor onze zomervakantie. Want wat dan? Gaan we helemaal niet, blijven we thuis met af en toe een dagje uit? Of gaan we toch op zoek naar een plekje op een leuke camping? En zitten al die campings in de vakantie niet overvol, want er zijn dit jaar veel mensen die vakantie in eigen land zullen houden. Komt ook nog de vraag hoe gaan we dan naar de camping? Huren we iets of gaan we dan toch echt voor een eigen tent? Nog genoeg vragen, ik voorspel lange zoektochten op internet. Op zoek naar inspiratie, ideeƫn en leuke campings.

Dus tips voor campings en kampeermiddelen zijn altijd welkom. Laat ze achter via een reactie of stuur me een bericht via de contactpagina. En ja, ik weet het, het is een luxeprobleem…

Foto door C. Cagnin via Pexels

9 reacties op “Het vraagteken dat zomervakantie heet”

  1. Jammer zeg! Maar ook in eigen land is genoeg moois te zien en doen. En als wij nou niet onze tent verkocht hadden, had je die gerust mogen lenen. Maar daar heb je natuurlijk niks aan šŸ˜© Laat maar weten wat je graag zou willen want ik ken inmiddels wel heel wat leuke plekken in eigen land.
    Kristel onlangs geplaatst…Vakantieplannen veranderen. Alweer!My Profile

  2. Wat je zegt een luxe probleem, maar wel een waar we ons vaak lang op verheugen. Jammer van Portugal, hopelijk kunnen jullie nog eens heen. Hopen dat het weer dit jaar in Nederland mooi is, dan is hier kamperen ook goed.

  3. Als de grenzen opengaan dan kom je gewoon naar Denemarken. Hier zijn de campings luxe en als je geen tent of caravan hebt dan huur je een (luxe) vakantiehut op de camping. Jutland is het mooist. De oostkust met de fjorden, de westkust met de enorme stranden. Wel een warme jas meebrengen. Het kan ietsje koeler zijn dan NL.

  4. Pingback: Zomervakantie: anders dan gepland, maar zeker zo leuk! - Aukje Leermakers

  5. Pingback: Kamperen bij Camping De Hoogte in Overijssel - Aukje Leermakers

  6. Pingback: Mijn blog in 2020 – Aukje Leermakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.