Een groeiende verzameling kaartjes

Dit weekend gaat er weer een kaartje op de post, misschien wel twee. Naar 2 mensen die ik helemaal niet ken, of ik kom toevallig een bekende tegen bij het opvragen van een adres in de app van Ontvang een Kaartje. Dat is dan weer een leuke verrassing, alhoewel ik het ook leuk vind om naar onbekenden een kaartje te sturen. Een kaartje met een kort berichtje, waarvan je weet dat die een paar dagen later op de mat of in de brievenbus ploft.

Inmiddels heb ik 10 kaartjes ontvangen, hele verschillende kaarten. In mijn omschrijving heb ik vermeld dat ik graag lees, dus ik krijg kaarten met boeken. Of met energieke oudere mensen, omdat ik in de ouderenzorg werk. Ieder kaartje is weer een kadootje in de brievenbus. Ik vind het leuk om post te ontvangen, leuk om die berichtjes te lezen.

Ontvang en stuur je ook graag kaartjes, dan kun je je natuurlijk ook aanmelden. Wie weet ontvang je wel een keer een kaartje van mij! En denk je, ‘Aukje, je hebt toch gewoon mijn adres?!’, dan mag je me natuurlijk altijd een hint sturen en wie weet komt er ook een keer een kaartje jouw kant op. ­čÖé

1 reactie op “Een groeiende verzameling kaartjes”

 1. Hallo Aukje,

  Leuk h├ę kaartje sturen via #ontvangeenkaartje.
  Ben er ook pas mee begonnen.
  Al van kinds af aan ben ik gek op kaarten sparen.
  Veel schrijfplezier!
  Groetjes Helmy Lommen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.