Al voor deze Corona-crisis vond ik het leuk om kaarten te versturen en te ontvangen. Vandaar ook dat ik nog wel eens gebruik maak van Postcrossing. Maar nu lijkt bij meer mensen de behoefte om kaarten te sturen of te ontvangen alleen maar toe te nemen. En missen we het contact met anderen.

De site Ontvang een Kaartje is daar een goed hulpmiddel voor. En het werkt heel gemakkelijk. Je registreert je via de iPhone-app of de website (de app voor Android is onderweg) en je kunt aan de slag. Bij ‘ontvangen’ zie je welke kaarten je hebt gekregen of je ziet dat er een kaartje onderweg is. Dat staat er bij mij nu, dus ik wacht vol spanning af. 🙂

Maar je kunt ook kaarten versturen en dat doe je, heel logisch natuurlijk, bij ‘versturen’. Daar zie je ook welke kaarten je al hebt verzonden, maar met één druk op de knop vraag je een adres aan en kun je aan de slag.

Morgen, als het toch niet zo’n mooi weer word, ga ik weer wat kaarten schrijven. En wie weet, misschien stuur ik wel een kaartje naar jou! Maar dat kan natuurlijk alleen maar als je je hebt aangemeld. 🙂

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: