Als ik zo rondkijk in huis, dan vind ik het best gezellig overkomen. Ik voel me er in ieders geval thuis en ik heb het idee dat dit voor ons hele gezin van toepassing is. Toch mis ik soms een persoonlijke noot. We hebben wel wat foto’s in huis staan, maar ik vind dat dit eigenlijk best wat meer mag. Dus toen werd gevraagd of ik deze hexagons wilde uitproberen, leuk me dat een mooie manier om die persoonlijke noot toe te voegen.

Maar wat is een mooie plek om deze hexagons op te hangen? Ik kwam uit bij die kale muur in onze slaapkamer. En ja, deze muur is roze. Een overblijfsel uit de tijd dat onze oudste dochter hier sliep. Inmiddels waren de hexagons binnen gekomen en kon ik gaan puzzelen. Hoe hang ik ze op de leukste manier?

Uiteindelijk heb ik een indeling gevonden en kunnen ze aan de muur. De beschrijving die erbij zit is duidelijk, maar omdat de stap met de plakkers me niet helemaal logisch lijkt, kijk ik toch maar even een instructie-video. De stap blijft in mijn hoofd niet logisch, maar blijkt toch zo te zijn als ik in eerste instantie dacht. Met de waterpas ga ik aan de slag en al snel hangt de eerste foto op hexagon. Het ophangen blijkt simpel en gaat snel, dus al snel hangen ze alle 9 op de slaapkamermuur.

Ik ben tevreden met het resultaat, een aantal van mijn favoriete foto’s hangen aan de muur. De slaapkamer heeft meteen een persoonlijker tintje gekregen en ik heb het helemaal zelf gedaan, dankzij de handige plakstrips.

Ik maakte ook even een trotse selfie 😉

Zo zie je maar dat je met een aantal foto’s het meteen al een stuk persoonlijker kunt maken, meer een eigen plekje. En vind je die hexagons helemaal niets, misschien is dan een foto op hout een leuke manier om je huis wat meer aan te kleden.

Dit bericht is tot stand gekomen vanuit een samenwerking en bevat gesponsorde links. Ook interesse in een samenwerking? Maak dan gebruik van het contactformulier.

Pin It on Pinterest

Share This