Met het Corona virus dat nu rondwaart is reizen misschien het laatste in de planning. Maar dat neemt niet weg dat ik niet even weg kan dromen bij steden, die ik graag wil bezoeken. Nu ben ik geen wereldreiziger en ben ik erg graag thuis, er zijn toch nog wel een aantal plekken waar ik nog graag een keer heen wil. Mijn planning was om een lijstje met steden en landen te maken. Maar mijn lijstje met steden werd steeds langer, het lijstje met landen houd je dus van me tegoed.

 • Lissabon
  Waar we ook daadwerkelijk naartoe gaan, komende zomer. Tenminste, als het corona virus is verdwenen en het gewone leven weer zijn vaste ritme heeft gevonden. Ik kijk er in ieders geval naar uit, ik ben erg benieuwd naar de stad. Als ik de foto’s in dit bericht van WatZijZegt voorbij zie komen, kan ik al haast niet wachten.
 • Marrakech
  Nog een andere mooie stad, met veel mooie kleuren. Volgens mij heerlijk om in rond te dwalen en te genieten van de omgeving. En je hoeft niet lang te vliegen om in een hele andere cultuur terecht te komen, alhoewel dat vliegen bij mij altijd nog wel een discussiepunt is. Maar goed, voor nu nog maar gewoon genieten van mooie plekjes van achter de laptop.
 • Berlijn
  Dichter bij huis is ook nog genoeg te ontdekken, zoals Berlijn. Een stad die al heel lang op mijn lijstje staat, maar het is er gewoon nog nooit van gekomen om er echt naar toe te gaan. Terwijl ik bij Emma altijd zoveel mooie foto’s en verhalen voorbij zie komen. Mocht het er echt een keer van komen, dan willen we zeker ook een rondleiding!
 • Aarhus
  Een paar jaar geleden bezochten we Kopenhagen met ons gezin, ik was daar zelf al een keer met een vriendin geweest. Een fijne stad, ik vind Denemarken ook een erg fijn land, met een fijne sfeer. Maar in de zomervakantie wel een beetje druk. Dus ben ik benieuwd naar Aarhus. Hopelijk net zo leuk en mooi (of leuker en mooier), misschien wel wat minder druk.
 • Mechelen
  We zijn weer wat dichterbij huis, een stad die ik vorige week aan mijn lijstje heb toegevoegd. Ik kwam een erg leuk verslag tegen op 40+ vriendinnen. Door alle mooie foto’s werd ik zelf erg nieuwsgierig. In België hebben we al verschillende steden bezocht, maar Mechelen hoort daar nog niet bij. Terwijl het nog niet eens ver weg is. Het is dus een mooie toevoeging.
 • Inverness
  Schotland is mooi en ruig, een land om verder te ontdekken. Daarnaast ben ik ook nieuwsgierig naar het verhaal van Loch Ness en wil ik dat meer zelf wel eens zien. Om van daaruit de omgeving verder te gaan verkennen. Daarom is Inverness een goede bestemming, een mooie combinatie van een bezoek aan een stad en aan de Schotse Hooglanden.

Voor iemand die niet zo reislustig is, heb ik toch een behoorlijke lijst van steden die ik wil bezoeken. En zo zie je maar, er is (redelijk) dicht bij huis ook nog genoeg te ontdekken. Welke stad mis jij in dit lijstje en wil je graag nog eens bezoeken?

Pin It on Pinterest

Share This