Op de eerste dag van een nieuwe maand vind ik het fijn om nog even stil te staan bij vorige maand. Daarom neem ik je nog even mee naar wat Insta-favorieten, gelezen boeken, bekeken op Netflix en berichten die vaak werden gelezen op mijn blog.

Instagram

Met iedere dag een foto op Instagram is er genoeg om uit te kiezen. Ik ben inmiddels al aanbeland bij foto 44 van de 366. Hieronder vind je 4 van mijn favorieten van februari (16 t/m 44).

Met z’n allen sushi eten
Genieten van een mooie omgeving
Een jarige deze maand
Met school op skireis, een nieuw hoofdstuk in het loslaten

Boeken

Op dit moment lees ik Alles voor Jou door Liane Moriarty. Haar boeken lees ik graag, en hoewel ook dit weer een goed verhaal is, lukt het me niet om er echt lekker in door te lezen. Het pakt me niet genoeg. Misschien ben ik teveel afgeleid en lukt het me beter als ik er gewoon eens echt goed de tijd voor neem.

Het lezen lukte wel beter bij Bella Donna door Mathilde Hoekstra. Dat vond ik een behoorlijk bizar en vreemd verhaal. Ik heb het uitgelezen, vooral omdat ik benieuwd was hoe het nu eigenlijk af zou lopen. Maar heb vaak mijn vraagtekens gezet bij het hele verhaal. En ook de manier van schrijven vond ik niet altijd even prettig.

Ook las ik Bloedheet door Jet van Vuuren. Daar ben ik wel een stuk enthousiaster over, een spannend verhaal met allerlei wendingen die je niet altijd aan ziet komen. De schrijfwijze is soms misschien wat luchtig, want er vindt toch behoorlijk wat ellende plaats. Toch een spannend en goed boek.

Netflix

De afgelopen maand lag ik een paar dagen ziek op bed en keek ik wat series op Netflix. Ook een deel van de documentaire Don’t F**ck with Cats: Hunting an Internet Killer. Daar voelde ik me niet direct beter van. Wat een bizar en verschrikkelijk verhaal. Maar zoals het zo vaak gaat met dat soort verhalen, ik wil toch weten hoe het allemaal verloopt. Ik ga er ook niet teveel over vertellen. Ben je geïnteresseerd in misdaadverhalen, dan is het zeker de moeite waard om te bekijken.

En deze maand bekeek ik nog een documentaire, namelijk Icarus, bekroond met een Oscar. Deze documentaire over dopinggebruik in de wielerwereld en de maker, Bryan Vogel, wil graag ontdekken wat die doping doet met zijn eigen wielerprestaties. Tijdens zijn ontdekkingstocht komt er een groot dopingschandaal aan het licht, wat nogal zorgt voor een verrassende wending in het verhaal.

Blogberichten

Het bloggen gaat bij mij altijd met pieken en dalen. Dan plaats ik weer regelmatig een bericht om vervolgens weer een tijdje stil te zijn. Ik geloof dat ik op dit moment in een piek zit, waardoor ik regelmatig een bericht plaats. Deze berichten werden het meeste bezocht in februari.

En zo sluit ik het overzicht van februari af. Een maand waar ik best tevreden op terug kan kijken. Maar ondertussen kijk ik ook uit naar de maanden die komen gaan, naar mooier weer en meer buiten zijn. Dat vraag nog even wat geduld.

Dit bericht bevat een aantal affiliate links. Koop je iets via één van deze links, dan ontvang ik hiervoor een klein bedrag.

Pin It on Pinterest

Share This