Klein geluk #25

De week van mijn verjaardag, en ook al heb ik die inmiddels toch al best vaak gevierd, ik vind dat toch altijd een bijzondere dag. Dus deze komt ook nog terug in mijn lijstje van mooie en leuke momenten van de afgelopen week. Maar er was nog meer…

  • het schrijven van berichten voor mijn blog verloopt lekker, ik lijk steeds weer wat meer inspiratie te krijgen
  • een heerlijk spannend boek dat je niet kunt leggen, daar kan ik echt van genieten
  • ik probeer vaker op de fiets naar mijn werk te gaan en ik word beloond met een prachtige mist boven de weilanden
  • een fijne verjaardag met leuke kadootjes en goed gezelschap
  • het was weer even geleden, Joris en ik gaan met z’n twee├źn uit eten
  • op zondagochtend een flinke wandeling door de bossen en een route kiezen waar je helemaal niemand tegen komt

Het lukt me steeds beter om meer in het moment te zijn, dingen los te laten en mezelf toe te spreken als ik toch weer ga piekeren. Het maakt alles lichter, ik kan meer hebben en ik denk ook dat het leidt tot meer inspiratie. Daar is gewoon wat meer ruimte voor. En doordat ik dit zo merk, is dat alleen maar een extra stimulans om hier goed bij stil te blijven staan en om er mee bezig te blijven.

1 reactie op “Klein geluk #25”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.