Een jaar in foto’s (42 jaar)

Vandaag ben ik jarig en word ik 42. Iedere keer als ik dat zeg, verbaas ik me over mijn leeftijd. Het klinkt al best oud (vind ik zelf) en zo voel ik me helemaal niet. Er valt nog zoveel te doen en te ontdekken, ik ben eigenlijk pas net begonnen.

Weet je trouwens wat het voordeel is van jarig zijn in januari, vooral zo met blue monday in het vooruitzicht? Het voelt voor mij altijd als een extra start van het nieuwe jaar, een soort tweede kans. Zo zag ik de afgelopen tijd op Instagram verschillende foto’s voorbij komen van mensen (zoals Else en Emma) die op 1 januari gestart zijn met dagelijks een foto plaatsen. Dat had me ook leuk geleken, om dat te doen. Maar nu kan ik dus in de herkansing, ik ga gewoon vanaf vandaag dagelijks een foto plaatsen, #366dagen42.

Een aardige uitdaging, iedere dag een foto plaatsen. Maar als ik dat volhoud dan heb ik na een jaar hopelijk wel een mooi en leuk overzicht. Als het dan goed bevalt, kan ik dat volgend jaar gewoon weer doen en het jaar er op weer. Maar laat ik eerst maar eens beginnen met vandaag.

Ben je benieuwd naar mijn 42ste (of is het dan eigenlijk mijn 43ste?) jaar in foto’s? Volg me dan op Instagram. En ik zal ook regelmatig een overzichtje hier op mijn blog plaatsen.

Foto boven bericht: Ylanite Koppens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.