Zo aan het eind van het jaar zie je steeds vaker voorbij komen, de #bestnine op Instagram. Een overzichtje van de foto’s die de meeste hartjes kregen in het afgelopen jaar. Natuurlijk ben ik daar zelf ook nieuwsgierig naar, dus mijn #bestnine vind je op mijn Instagram-account.

Maar zijn de foto’s die het meeste leuk werden gevonden ook mijn eigen favorieten van het afgelopen jaar? Ik keek eens door al mijn foto’s en kwam daarbij op vijftien favorieten. Een deel is terug te vinden in mijn #bestnine, maar natuurlijk niet allemaal. Wat zijn dan die favorieten? Je ziet ze hieronder.

#bestfifteen
#bestfifteen
#bestfifteen
#bestfifteen
#bestfifteen
#bestfifteen
#bestfifteen
#bestfifteen
#bestfifteen
#bestfifteen
#bestfifteen
#bestfifteen
#bestfifteen
#bestfifteen
#bestfifteen

Als ik het zelf zo bekijk is het een mooi jaaroverzicht geworden en leuk om de veranderingen in de seizoenen terug te zien.

Ik kijk terug op een, toch wel, pittig jaar waar ik mezelf meerdere malen tegen ben gekomen. Met een nieuw jaar in het vooruitzicht is een mooi moment om dat achter me te laten, mee te nemen wat ik heb geleerd en weer vol goede moed en positiviteit aan een nieuw jaar te beginnen.

Pin It on Pinterest

Share This
%d bloggers liken dit: