Klein geluk #23

Mijn Klein Geluk-berichten plaats ik eigenlijk altijd op zondag, maar het kwam er niet van. Omdat ik toch al een lijstje had gemaakt, wil ik toch nog even mijn geluksmomenten van de afgelopen week met je delen. En ik vind het zelf ook wel fijn om er even naar terug te kijken. ­čÖé

  • Een grote groep ganzen die in een V-vorm overvliegen
  • De start van het Sinterklaasjournaal. Ondanks alle discussie blijft het leuk om te kijken
  • ’s Avonds de kaarsen aansteken
  • De kou op je wangen voelen tijdens het wandelen
  • Mooie gesprekken tijdens het werk
  • Een voorzichtige start met mediteren
  • Lezen in een boek dat je niet weg kunt leggen

Het is wel even wennen aan die donkere dagen, maar het levert ook weer veel moois op. Gezellige knusse avonden met een kaarsje erbij. Het voelt allemaal zoveel sfeervoller. Ik kijk ook echt uit naar het moment dat we de kerstboom gaan zetten. Dat zou zo maar eens al kunnen gebeuren voordat Sinterklaas het land uit is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.