Deze week ging niet altijd even lekker, soms heb je van die weken. En dan is het, voor mij, juist wel goed om even terug te kijken naar de mooie en leuke momenten van de afgelopen week. Want ondanks dat het niet altijd even lekker liep, was die toch zeker de moeite waard om op terug te kijken.

  • Na lange tijd weer eens een blogbericht plaatsen
  • Koude heldere ochtenden, het levert mooie plaatjes op
  • Fijne werkdagen die energie opleveren
  • Goede gesprekken
  • Het gevoel van kerst, veroorzaakt door het weer en het vroege donker. Ik haalde bijna de kerstboom naar beneden
  • De tijd vinden en nemen om toch eens in dat mindfulness-werkboek te beginnen

Als ik dan zo die punten opsom, kan ik toch met een positief gevoel  terug kijken naar deze week. Dat alleen al is een reden om met meer regelmaat te kijken naar al het leuke, mooie en goede wat er in een week kan gebeuren. Hoe meer ik daar in oefen, hoe gemakkelijker dat gaat. En hoe meer ik me besef dat één negatief ding een heleboel positieve dingen kan overheersen. Dat is toch echt zonde (of ‘sunt’ op z’n Brabants).

Pin It on Pinterest

Share This